Ispovesti

BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE PREVARA MUŽA UMALO UNIŠTILA: "Sve sam mu oprostila, branila ga od drugih a onda su krenule noćne more!" (FOTO+VIDEO)

Njen suprug je vanbračnu avanturu započeo samo šest meseci nakon njihovog venčanja, a ona ništa nije slutila.

12.09.2023 19:00

BOLNA ISPOVEST ŽENE KOJU JE PREVARA MUŽA UMALO UNIŠTILA: "Sve sam mu oprostila, branila ga od drugih a onda su krenule noćne more!" (FOTO+VIDEO)
Printscreen Instagram/ shannonsense_

Šenon Moveri (28) iz Sinsinatija priznala je da je oprostila suprugu prevaru, ali veruje da je to bio pogrešan korak. Kako je ispričala za Njujork post, za vanbračnu aferu svog muža saznala je nedelju dana pre svog 24 rođendana i to je umalo uništilo. 

Ona mu je, ne samo oprostila prevaru već je stala na njegovu stranu, kad se zbog afere našao na stubu srama u svojoj porodici.

Ništa nije slutila 

Kako je ispričala Šenon u iskrenoj ispovesti koju je objavila na Tik Toku, sve do ove afere nije verovala da pripada kategoriji žena koje bi oprostile prevaru.

- Pre nego što sam saznala da me muž vara sa koleginicom sa posla mogla sam da se opkladim u milion, ma ne u milijardu dolara da nikad ne bih oprostila prevaru. Jednostavno nisam taj tip žene. Kada sam saznala da me vara bila sam u velikom šoku, nisam znala šta me je snašlo - iskrena je bila ona.

Kako je ispričala Šenon, ona i suprug tipičan primer srednjoškolske ljubavi. Venčali su se ubrzo nakon završetka srednje škole i verovala je da će ostariti zajedno.

- Nakon venčanja drastično se promenio kao da to nije bio isti čovek s kojim sam provela najlepše godine svog života. Ja sam želela da se vratimo u normalu, nisam se osećala sigurno bez njega. Tek sada mi je jasno da sam zapravo bila zavisna od njega - iskrena je bila Šenon.

Kako je naknadno saznala njen muž je vanbračnu avanturu započeo samo šest meseci nakon njihovog venčanja i to je trajalo godinama a da ona nije imala pojma.

- Nakon prvobitnog šoka kad sam saznala za njegovu prevaru stala sam na njegovu stranu. Branila sam ga kad su ga napadali članovi porodice, jednostavno nisam znala kako bih živela bez njega. Posle njegove izdaje ništa nije bilo isto. Imala sam napade ankcioznosti, stalno sam mu proveravala telefon, nisam mu verovala kad je na poslu, postala sam paranoična. Nisam mogla da jedem, ni da spavam, imala sam noćne more i pretvorila sam se u senku same sebe. U jednom trenutku sam shvatila da moram li da ostanem da se borim za svoj brak ili da bežim. Posle četiri meseca nakon njegove prevare odlučila sam da ga napustim - ispričala je sa suzama u očima Šenon.

Slomljeno poverenje

Ta četiri meseca opisala je kao pakao iako se njen muž svim silama trudio da mu ona oprosti. Međutim, uprkos obećanjima i novoj šansi koju mu je dala ona je vrlo brzo shvatila da on nije prekinuo vanbračnu aferu sa koleginicom što je dodatno dotuklo.

- Mrzela sam sebe tokom ta četiri meseca. Osećala sam se kao glupača. Ja sam zabavna, bezbrižna, volim ali tada nisam bila ništa od toga. Zato sam njegovu aferu razotkrila na društvenim mrežama nakon čega se iselio iz našeg doma - rekla je ona.

Razmišljajući o tom periodu sa vremenske distance od četiri godine Šenon priznaje da je napravila veliku grešku i da je trebalo odmah da podnese zahtev za razvod braka čim je saznala za njegovu prevaru.

- Kada se poverenje slomi, nikada se u potpunosti ne može obnoviti. Kada vam neko pokaže ko je, verujte mu. Brzo skinite zavoj i nastavite dalje! Kad vas neko jednom prevari nikad više ga ne možete gledati na isti način koliko god da se trudite. Zato je bolje odmah to okončati. Ne mogu da kontrolišem šta će neko da mi uradi, ali mogu da kontrolišem život koji živim. I nikada više neću dozvoliti sebi da se nađem u takvoj situaciji. Kad me prevariš gotovo je, ćao, kraj! - poručila je Šenon.

Ona ne krije da je toliko bila povređena da je morala da ide na terapiju kod psihijatra kako bi prevazila ovaj traumatičan događaj i kako bi mogla ponovo da veruje muškarcima.

- Za izgradnju veza potrebno je poverenje, sigurnost i ljubav. Imam novog partnera koji je neverovatan, ali više nisam slepa i svesna sam da muškarci varaju. Volim ga i verujem mu ali ako bi se desila prevara odmah bih ga napustila zauvek - poručila je ova mlada žena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)