Ispovesti

VEROVALA JE DA IMAJU SKLADAN BRAK: Žena se slomila kad je otkrila tajnu porodicu svog muža koju je punih 14 godina krio od nje

Nikad nije ni pomislila da bi on mogao da joj uradi tako nešto.

04.09.2023 21:00

VEROVALA JE DA IMAJU SKLADAN BRAK: Žena se slomila kad je otkrila tajnu porodicu svog muža koju je punih 14 godina krio od nje
Shutterstock

Tokom godina bračni partneri veruju da su u potpunosti upoznali jedno drugo do te mere da više ne postoji nikakva tajna koja ih može iznenaditi. U to je bila uverena i jedna Britanka koja je posle 17 godina, kako je verovala skladnog braka, u potpunosti upoznala svog muža.
Ali, stvarnost ju je demantovala na najbolniji način.

shutterstock.com

Pored vanbračne žene on je imao i troje dece za koje njegova supruga nije znala

Paralelni život 

Kako je ispričala ova žena u braku su bili 17 godina i verovala je da imaju lep život. Dobro su se slagali, a svu pažnju i ljubav usmerili su prema svojoj ćerki jedinici.

- Nikad nisam ni pomislila da bi mogao da švrlja okolo. Bio je pežaljiv, ćerka i ja smo mu bile centar sveta ili sam ja to sebe zavaravala. Uglavnom u jednom trenutku sasvim slučajno sam saznala da ima višegodišnju aferu koja je u tom trenutku bila okončana - počela je svoju ispovest ova žena.

Ali, to nije sve. Njen suprug ne samo da je 14 godina pored nje imao drugu ženu već i drugu porodicu.

- Potpuno sam se slomila kad sam saznala da moj muž sa tom ženom ima i troje dece od kojih je najstarije jedva tri godine mlađe od naše ćerke. Moj suprug je zapravo tokom čitavog našeg braka imao paralelni život i paralelnu prodicu. Ne znam kako sam u opšte uspela da preživim taj težak period - dodala je ona.

Posle mnogo suza, razgovora i njegovog preklinjanja ali prvenstveno zbog njihove ćerke odlučila je da mu pruži još jednu šansu.

- Ni sama ne znam odakle mi snage za novi početak s njim. U dubini duše sam ga prezirala, ali nisam želela da rasturam porodicu zbog našeg deteta. Verovala sam mu da je njegova vanbračna afera gotova. I jeste bila okončana, ali on je imao obaveze prema svojoj deci i morao je da komunicira sa tom ženom zbog zajedničkih mališana - ispričala je kroz suze ova žena. 

Ona ne krije da je ljuta zašto što godinama nije imala pojma za drugu porodicu svog muža, dok je ta žena znala sve o njoj i njihovoj ćerki. 

Shutterstock

Posle mnogo svađa i suza odlučila je da mu oprosti i pruži još jednu šansu

Savet

Kako joj je rekla bračna teraputkinja može samo da zamisli koliko joj je bilo teško i poražavajuće kad je saznala za suprugovu tajnu porodicu.

- Bez obzira kroz sve kroz šta ste prošli veze mogu da se oporave iz ovakve krize izađu jače nego što su ikad bile ukoliko ste oboje spremni da radite na svom braku. Recite iskreno svom mužu da se mučite,  priznajte mu koliko vas je povredio. Morate biti zaista iskreni, inače će se isti problemi stalno ponavljati. Napravićete ogroman napredak ako njegovu decu, koja su u svemu tome nevina, prihvatite kao deo njegovog života. Ostala deca vašeg muža su polubraća i sestre vašeg deteta i, vremenom, možda ćete osetiti da bi trebalo da se poznaju. Verovatno će vam trebati pomoć savetnika ako želite da se oslobodite nagomilanog besa kako biste nastavili život sa mužem - poručila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)