Sex

DOPUSTILA SAM SUPRUGU DA IMA LJUBAVNICU, I TO MOJU PRIJATELJICU: Nisam ni sanjala da će se sve završiti tako!

Džulija je žena srednjih godina koja se odlučila na neobičan potez i time potpuno promenila svoj bračni život, ali nabolje.

17.01.2023 22:01

DOPUSTILA SAM SUPRUGU DA IMA LJUBAVNICU, I TO MOJU PRIJATELJICU: Nisam ni sanjala da će se sve završiti tako!
shutterstock.com

Posle 17 godina braka mnogi bi rekli da nemaju osećaj euforije i zaljubljenosti kao na početku i da se manje-više sve pretvorilo u rutinu. Nije zanemarljiv ni procenat onih koji kažu da sa partnerom imaju "sasvim korektan odnos" u kome je odavno nestalo strasti i hemije, a to je bio slučaj i sa ženom po imenu Džesika. Ona je primetila da jedna od njenih prijateljica, Sara, koja je veoma atraktivna, a takođe i mlađa od nje, gaji simpatije prema Džesikinom suprugu, Piteru. Naravno, ni suprug nije ostao ravnodušan na lepu i zavodljivu Saru. Džesika je posle mnogo neprespavanih noći najzad rešila da, ukoliko već postoji velika mogućnost da je suprug prevari sa lepšom i mlađom ženom, neka to bar bude njena prijateljica.

- Rekla sam Piteru da sam spremna na to da on ima aferu sa Sarom, pod uslovom da se nas dvoje ne razvodimo ukoliko nastavimo da normalno funkcionišemo. Svesna sam da mu ja nisam interesantna posle više od 2 decenije i da ako već mora da me ostavi nek to makar bude sad, a ne u nekim kasnijim godinama. To je bio test da vidimo šta će biti s našim odnosom - bila je iskrena žena koja je rešila da svoje iskustvo podeli javno.

Foto: Shutterstock

Prijateljica Sara i suprug Piter bili su i više nego prisni

Usledila je Piterova i Sarina afera koja je trajala 6 meseci.

- Njih dvoje bi recimo spremali doručak za sve nas u našem stanu. Interesantno je bilo gledati ih. U prvim mesecima veze, kada su još upoznavali jedno drugo, smejali su se i zadirkivali međusobno u razgovoru i na taj njihov odnos sam bila najviše ljubomorna. Piter je i dalje svake večeri dolazio kući vidno zadovoljniji i srećniji. Čak smo i nas dvoje imali seks i moram priznati da je bio strasveniji nego inače. Rekao je da sam ja njegova supruga i da sam kao pica. A pica je njegovo omiljeno jelo. Rekao je da bi mogao da jede picu svakog dana i da to što je probao neko egzotično jelo ne znači da će manje voleti picu, već da će još više čeznuti za njom. U početku nisam shvatala poređenje, ali onda je postao sve bolji prema meni, dok sam ja čekala dan kada će me ostaviti - objašnjava Džesika.

Ispostavilo se da je Sara previše glasna za Pitera, previše otvorena, previše zavodljiva i prema drugim muškarcima. Sara voli klasičnu muziku, neobične francuske filmove, kinesku hranu i jaka crna vina, a to sve je i Piter probao sa njom i zaključio da su večeri uz pivo, picu i TV ipak neprocenjiva.

shutterstock.com

Svesno dozvolila suprugu da ima drugu

- Sara je tokom tih 6 meseci upoznala još jednog muškarca sa kojim je izabrala da ostane, a ona i Piter su se složili da je to između njih bila prolazna seksualna afera koju nijedno od njih dvoje nije želelo da nastavlja. Piter je postao pažljiviji prema meni, češće smo vodili ljubav i odlazili na vikende bez dece kako bi samo nas dvoje uživali. Zapravo, Sari bi trebalo da zahvalim što sam dobila supruga onakvog kakav je bio na samom početku. Rekao mi je da me nikada ne bi zamenio nekom klinkom i da će se ubuduće potruditi da nikada više nijedno od nas dvoje ne padne u slično iskušenje. Mnogi ni u ludilu ne bi supruga svesno prepustili drugoj i to još mlađoj i zgodnijoj ženi, ali ja sam zahvaljući tome dobila svog čoveka nazad - zaključila je Džulija.

shutterstock.com

Suprug zaključio da je njegova supruga Džesika nezamenljiva 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dragan Niš

19.01.2023 12:30

A zašto se nije zapitala,ili njemu priredila isti scenario sa njegovim prijateljem,da li bi on ostao posle toga sa njom??