Ispovesti

SAZNALA SAM STRAŠNU ISTINU NAKON VENČANJA! Moj muž je sve vreme to krio od mene, a način na koji se sada ponaša još više me slama!

Ispovest jedne žene izazvala je veliku pažnju na mrežama.

02.06.2023 22:01

SAZNALA SAM STRAŠNU ISTINU NAKON VENČANJA! Moj muž je sve vreme to krio od mene, a način na koji se sada ponaša još više me slama!
Shutterstock

Oni koji uplove u bračne vode zavetuju se na večnu ljubav i grade odnos za ceo život uvereni da su pronašli srodnu dušu i nekoga ko će im zauvek biti "druga polovina". Iako bi savršen i skladan odnos tako trebalo da zvuči, život za mnoge, nažalost, ima neprijatna iznenađenja.

U to se uverila jedna žena koja je u svojoj ispovesti na britanskom portalu Miror otkrila kako je saznala za suprugovu aferu sa drugom ženom, koja traje već godinu dana. Da stvar bude gora, sve je počelo još pre njihovog venčanja tako da se ona našla u trouglu još ranije, a da toga nije bila svesna.

Da joj je muž neveran saznala je od nepoznate osobe koja ju je upozorila na to preko društvenih mreža, rekavši joj da je zaslužila da zna istinu. Izneverena supruga je savetnici za veze otkrila kako se suočila sa suprugom i kako je imala dokaze koje nije mogao da porekne. Njen muž se branio rečima da je aferu počeo jedne pijane noći i da je sve bio samo se*s, kao i da se sada okončalo. Molio je suprugu da ostane i da mu da još jednu šansu, međutim, ona tvrdi kako nije sigurna da je spremna na to. 

Shutterstock

Žena je dobila obaveštenje na društvenim mrežama da joj je supug neveran

- Moji snovi o budućnosti su srušeni i ne mogu da razmišljam o deci sa muškarcem koji me je lagao na ovom nivou. Otkako je sve izašlo na videlo on je tih i mrzovoljan i čuva svoj telefon - navela je žena u svojoj ispovesti.

Iako je on, istakla je razočarana žena, uverava kako je po sredi samo seks, ona je na bankovnom računu otkrila da je novac korišćen za plaćanje računa u bioskopima i restoranima, što ju je dodatno razočaralo. Iako su se tek venčali, ona misli da treba da ode, ali opet smatra da bi to bio veliki neuspeh.

Savetnica za veze joj je poručila da ima dobar osećaj šta zapravo treba da uradi, ali da traži podršku sa strane i da joj treba sampouzdanje da to učini. Ona je istakla kako je brine ponašanje njenog supruga i to što još nije otvoren da priča o problemu. Ohrabrila je ženu da ne treba da se osvrće na eventualne osude i to što su kratko u braku i da ako želi, slobodno ode iz odnosa.

- On je ili arogantni nacis koji misli da može da radi šta želi i da se izvuče ili je uvučen u sve to pa je mislio da ne može da odustane od svadbe. U svakom slučaju, on nije pouzdan i treba da razmislite da li je osoba sa kojom želite da osnujete porodicu u ovom trenutku - savetovala ju je ona, piše Miror.

Takođe joj je napomenula da postoji opcija i da odu na savetovanje, ali samo ukoliko on izrazi volju za tim. U suprotnom, navodi savetnica, ne treba pokušavati spasavati brak po svaku cenu i jer "tako treba". 

- Ovo je ogromna izdaja na samom početku vašeg zajedničkog života i vi zaslužujete mnogo bolje - zaključila je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)