Ispovesti

URADIO JE DNK TEST I OTKRIO DECENIJAMA SKRIVANU MRAČNU PORODIČNU TAJNU: Devojka ga je ostavila u trenu bez reči!

Razlog za raskid nije bio nedostatak ljubavi ili prevara, već porodična tajna za koju su slučajno saznali.

31.05.2023 22:01

URADIO JE DNK TEST I OTKRIO DECENIJAMA SKRIVANU MRAČNU PORODIČNU TAJNU: Devojka ga je ostavila u trenu bez reči!
shutterstock.com

Na društvenoj mreži Redit ljudi imaju priliku da potpuno anonimno podele svoja iskustva i bolne teme koje ih more. Međutim, ispovest jednog mladića na toj mreži je privukla posebno veliku pažnju. Kako je on ispričao, nalazi se u fazi tugovanja nakon raskida sa devojkom u koju je bio zaljubljen. Razlog za raskid nije bio nedostatak međusobne ljubavi ili prevara, već otkriće mračne porodične tajne za koju ni on sam nije znao.  

Foto: Shutterstock

Par je bio zaljubljen i srećan, a onda su rezultati DNK testa sve promenili

DNK test

Kako je ispričao mladić, iz čiste radoznalosti i dosade on i njegova devojka naručili su kućni DNK test kako bi saznali nešto više o prošlosti svojih porodica i precima od kojih potiču.

- Sve je počelo iz dosade i zabave. Da sam znao šta me čeka, nikad to ne bih uradio. Moja devojka je bila zadovoljna svojim rezultatima, a kod mene je bilo nekoliko imena koje nisam prepoznao. Zaintrigirani dobijenim podacima devojka i ja smo počeli da istražujemo sve dok nismo saznali da je jedan od mojih predaka bio serijski ubica. Bio sam šokiran i odmah sam otišao kod svojih roditelja da se raspitam da li oni nešto znaju o tome - ispričao je mladić.

Njegovi roditelji su najpre odbijali da pričaju na tu temu pravdajući se da je to bilo davno i da nema razloga da se on time opterećuje.

- Međutim, ja sam insistirao i na kraju su mi otkrili mračnu porodičnu tajnu za koju nisam znao. Ja sam zaista bio potomak serijskog ubice i to saznanje me je duboko potreslo, a još više uznemirilo moju devojku – iskren je bio on.

U početku mu se činilo da to neće uticati na njihovu vezu, ali se ispostavilo da je pogrešio.

shutterstock.com

On i dalje pati i ne može da veruje zašto ga je devojka ostavila

Raskid

Kako je ispričao, partnerka ga je pozvala prošlog vikenda da se nađu u lokalnom kafiću.

- Raskinula je sa mnom zato što nije mogla da se nosi s činjenicom da sam potomak serijskog ubice. Ona je tvrdila da me mnogo voli, ali da ja imam istu krv kao i moj predak i da je ona zbog tog zla, koji je on davno učinio, i ona počela da me gleda drugačije. Jednostavno nije mogla da pređe preko toga i brutalno me je ostavila - izjadao se očajni momak.

Usledili su brojni komentari na njegovu priču.

- Ako je to zaista bio razlog zbog kog te je ostavila onda ti je bolje bez nje - 

- Meni sve to izgleda samo kao njen izgovor. Ona je već bila jednom nogom da ode od tebe samo je tražila zgodan izgovor da te ostavi - 

- Ili je tražila izgovor kako da te otkači ili je potpuni moron. U svakom slučaju ti je mnogo bolje bez nje – glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)