Ispovesti

NA PROSLAVI FIRME BILA SAM INTIMNA SA DIREKTOROM: Usred strasti videla je šok scenu, za sve je krivila alkohol (FOTO)

Već duže vreme kada popije koju čašicu više postaje razuzdana i potpuno bez kontrole.

29.05.2023 21:00

NA PROSLAVI FIRME BILA SAM INTIMNA SA DIREKTOROM: Usred strasti videla je šok scenu, za sve je krivila alkohol (FOTO)
shutterstock.com

Mnogi pod uticajem alkohola postaju totalno drugačija verzija sebe, a upravo to se uporno dešavalo i jednoj devojci od 29 godina. Ona ima uspešnu poslovnu karijeru i ljubavnu vezu, ali i sama priznaje da kada popije koju čašicu više nema kontrolu. Budući da je u poslednje vreme imala period mnogih slavlja, svadbi i proslava, često se dešavalo da ova mlada žena uhvati sebe ujutru da se ne seća do detalja sa kim je završila u krevetu i zbog čega. 

- Veoma sam mirna, tiha i povučena osoba. Međutim, kad popijem alkohol postajem sasvim druga žena. Ne znam ni gde je ta linija koja se preseca i posle koje postajem sasvim suprotna verzija sebe. Tako bih sutradan gledala snimke na kojima plešem na podijumu, flertujem sa svima i nazdravljam. To bi bila neka sasvim strana žena, za koju da mi neko priča ne bih ni verovala da postoji u mom telu, da to sama nisam videla svojim očima - započinje svoju ispovest ova devojka, a piše San.

pexels.com

Mirna devojka postaje sasvim druga kad popije

Po rečima ove devojke ona je u srećnoj dugogodišnjoj vezi sa partnerom koji je nekoliko godina stariji od nje. Ipak, to je nije sprečilo da uživa u noćnom provodu sa kolegama sa posla.

- Firma je imala proslavu. Nije mi se specijalno ni išlo, ali sam rešila čisto da ispoštujem protokol. Bilo mi je dosadno, pa sam naručila vino. Jedna čaša se pretvorila u drugu, a druga u treću i tako je u jednom trenutku cela flaša bila preda mnom prazna. Moj direktor je sedeo tik do mene. Sledeće čega se sećam kao kroz maglu je da sedimo u tamnom kutku kluba i kako su njegove ruke ispod moje haljine svuda po meni. U trenutku sam se pribrala i rekla da ne možemo dalje da nastavimo. Baš u tom trenutku videla sam rođaka moga dečka, koji je moj kolega, kako prolazi pored nas. Znala sam da će reći mom dečku pa sam ga preduhitrila i priznala sve. Dečko me i posle svega želi, ni sama ne znam zašto, osećam se kao da nisam vredna njegove pažnje - objasnila je ona.

pexels.com

Jedva se seća da je umalo imalo odnos sa šefom

Reakcije koje su usledile na internetu bile su brojne.

- To što priznajete da imate problem sa alkoholom je prvi korak ka prestanku. Pošto ste shvatili problem, trudite se da ga popravite -

- Prava odluka je bila da vi to sami kažete dečku, a ne da saznaje od drugih. Alkohol je jedan od poroka i zaustavite se na vreme dok ne bude kasno -

- Divno je što imate podršku dečka, on vam može pomoći da prevaziđete problem sa alkoholizmom koji očigledno imate -

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Манипулација

30.05.2023 12:14

Ако је заиста истина да се ничег не сећа, а то јој смета, одрећи ће се алкохола. Овако, одличан изговор за манипулацију.