Sex

NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!"

Ona je verena ali je to ne sprečava da ima odnose sa drugim muškarcem.

27.07.2023 22:00

NE PRESTAJE DA MISLI NA VRELU AFERU: "Posle venčanja izdržao sam samo tri meseca a onda sam morao da pozovem nju!"
Shutterstock

Da li je moguće iskreno prijateljstvo između muškarca i žene predmet je večitih rasprava. Ipak u slučaju jednog Britanca (33) i njegove prijateljice (34) to nije bilo sasvim moguće, budući da su otpočeli se*sualnu vezu.

- Tu sam devojku upoznao kada sam upisao fakultet i tokom celih studija živeli smo zajedno. Ja sam tada imao 18 godina, ona 19. Uselili smo se na sprat jedne kuće i jedno vreme smo čak delili isti krevet dok nismo opremili stan. Dugo smo živeli kao cimeri i vremenom smo se veoma dobro upoznali. Onda smo jedne večeri posle mnogo piće popijenih tokom izlaska imali se*s i bio je fantastičan, tako da smo nastavili da se družimo, ali i da imamo redovne odnose punih 15 godina - započinje svoju ispovest ovaj muškarac, piše San.

shutterstock.com

Izlazak sa cimerkom koji se oteo kontroli

Možda ne bi bilo većih problema da se on pre tri godine nije oženio, a i prijateljica mu je verena. Uprkos svemu, oni su nastavili da imaju se*sualnu vezu.

- Oduvek sam bio zaljubljen u moju prijateljicu, samo joj to nikad nisam rekao. Nisam nešto zgodan i znam da zaslužuje boljeg, ipak rekla mi je da sam najbolji što se se*sa tiče, pa ne može da prestane da ima odnose sa mnom. Sa 18 godina sam čak bio prilično neiskusan, pročitao sam par knjiga i pogledao nekoliko filmova o se*su i to je bilo otrpilike sve. Međutim pratio sam prosto nju, a izgleda da joj se to dopalo. Ona je u međuvremu imala veze, a kad god bi novog momka dovela u stan, morao sam da se ponašam kao da smo strogo cimeri, kako taj ne bi posumnjao nešto. Ona je sada verena za nekog bogataša i priznala mi je da će se udati za njega jer ima mnogo novca. S druge strane ja sam upoznao najzad devojku koju sam i oženio pre tri godine, ali ne prestajem da mislim na prijateljicu. Svega tri meseca posle venčanje sam izdržao da se ne vidim sa njom. Se*s sa njom je kao droga, ne znam šta da radim pošto sam svestan da oboje varamo partnere - požalio se on.

Shutterstock

Oboje varaju partnere ali ne mogu da se obuzdaju

Saveti na ovu netipičnu aferu nisu izostali.

- Ukoliko hvatate sebe da više mislite na prijateljicu nego na suprugu, trebalo bi jednostavno da se razvedete, bar budite načisto što se vaše žene tiče i ne varajte je više.

- Morate da kažete toj prijateljici da ste zaljubljeni u nju, pa idite na sve ili ništa. Ovako oboje rizikujete da vas partneri uhvate u prevari. Da li je taj se*s vredan vašeg razvoda i raskida njene veridbe?

- Ukoliko nemate hrabrosti da iskažete osećanja prijateljici, a ne želite ni da se razvedete, bar ispadnite čovek i jednom zauvek okončajte taj se*s sa prijateljicom. S druge strane najbolje veze su počele iz prijateljstva, uz to, vi imate i savršen se*s, možda vam je i jednom i drugom životna ljubav celog života pred očima, a vi je ignorišete. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)