Ispovesti

RADILA SAM S LJUBAVNIKOM I NJEGOVOM ŽENOM U ISTOJ FIRMI: A onda je ona saznala za nas i usledilo je nešto što nisam mogla ni da sanjam!

Ispovest jedne žene obišla je svet nakon što se na internetu požalila kroz kakvu agoniju prolazi.

09.05.2023 22:01

RADILA SAM S LJUBAVNIKOM I NJEGOVOM ŽENOM U ISTOJ FIRMI: A onda je ona saznala za nas i usledilo je nešto što nisam mogla ni da sanjam!
Pixabay.com

Veza sa oženjenim uvek je rizična, posebno ukoliko sa ljubavnikom radite u istoj firmi. Iskustvo jedne žene, koja je dve godine bila u romansi sa oženjenim kolegom, poprimila je za nju neočekivani obrt.

Kad je njegova žena saznala za aferu našla se u neprijatnoj situaciji i na korak od otkaza. Njen oženjeni ljubavnik bez problema joj je okrenuo leđa, iako se ona nadala da će zbog nje ostaviti suprugu.

Foto: Shutterstock

Usledio je pakao kad je njegova žena saznala za aferu

Žena sve saznala

Kako je ispričala ta žena, sve je počelo dve godine ranije kad je počela da radi u jednom hotelu kao recepcionarka. Gotovo od prvog dana počeo je da joj se udvara jedan od šefova za koga je saznala da je oženjen.

- Ne samo što je oženjen, već njegova supruga radi zajedno sa nama kao menadžer bara. Bez obzira na njegova navaljivanja nije mi padalo napamet da imam bilo šta s njim, iako mi je bio privlačan – počela je ona svoju ispovest.

Sve se promenilo jedne noći kad je njegova žena ostala kod kuće da čuva decu, a njih dvoje su radili u hotelu do kasno u noć.

- Cele noći je flertovao sa mnom, koristio je svaku priliku da mi dodirne ruku, da mi pokaže koliko mu se dopadam. Posle nekoliko pića uzeli smo isti taksi, ali nismo mogli da odolimo i završili smo kod mene u krevetu. Od tog dana više nismo mogli da sklonimo ruke jedno sa drugog i koristili smo svaku priliku da budemo zajedno i imamo intimne odnose – ispričala je ona.

Koliko god su bili oprezni, njegova žena je na kraju saznala za aferu.

- Očekivala sam da će ostaviti suprugu, da će se razvesti, ali umesto toga on je ostavio mene uz obrazloženje da će to "rešiti". Od tog dana postao je grub prema meni, odbija čak i da me pogleda u oči kad razgovaramo o poslu – dodala je ona.

Usledilo je otrežnjenje i razočaranje u tog čoveka. Da stvar bude gora, supruga njenog bivšeg ljubavnika počela je da spletkari i širi tračeve o njoj, zbog čega se našla na korak od otkaza.

shutterstock.com

Umesto da ostavi ženu, kako je ona očekivala, oženjeni ljubavnik je ostavio nju

Savet terapeutkinje

Žena se obratila za pomoć i savet ljubavnoj terapeutkinji, ali ona joj je objasnila da će brzo shvatiti da je prekid afere nešto najbolje što joj se desilo.

- Ovakvi muškarci retko kad napuštaju svoje žene. Što je afera duže trajala to vas je više zamajavao i tretirao vas kao drugu, iako vredite više. To što je posle svega grub i nepristojan prema vama je samo način na koji on pokazuje svoje pravo lice. Za tango je potrebno dvoje, oboje ste odgovorni, ali često sva krivica padne na ljubavnicu kao što se to vama dogodilo – rekla je terapeutkinja.

Ona je posavetovala očajnu ženu da porazgovara sa nekim od nadležnih i da pokuša da neutrališe negativne komentare i tračeve na svoj račun, a ako ne uspe najbolje za nju je da promeni radno mesto, odnosno hotel u kome radi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)