Sex

SLOMILA SAM SE kada sam videla fotografije sa letovanja mog oženjenog dečka! Govorio mi je nešto sasvim drugačije!

Ispovest jedne žene izazvala je mnogobrojne reakcije, a ona je otkrila da ju je zauzeti izabranik krišom zvao čak i sa odmora.

27.10.2022 22:01

SLOMILA SAM SE kada sam videla fotografije sa letovanja mog oženjenog dečka! Govorio mi je nešto sasvim drugačije!
Foto: Shutterstock

Nikada nije preporučljivo ući u vezu s oženjenim čovekom, a u to se uverila i jedna mlada žena. Naizgled bezazleni flert pretvorio se u aferu koja traje već 6 godina, a kao što u većini sličnih situacija biva, čovek je ljubavnici obećavao kule i gradove, dok je u međuvremenu sve vreme uživao u toplini porodičnog doma. Mlada žena se osetila posebno demoralisano kada je na Fejsbuku ugledala fotografije s odmora svoga "dečka", verujući u njegovu priču da suprugu odavno ne voli da će je napustiti.

Svoju potrresnu ispovest devojka je podelila u rubrici "Draga savet" britanskog portala San.  

- Nisam bila svesna u šta se upuštam sa njim. Kratkotrajna afera se produbila i zaljubila sam se u tog čoveka do srži. Dan po dan i ta takozvana veza potrajala je 6 godina. Vremenom je počeo da mi obećava da će ostaviti suprugu, ali taj dan nikako da se desi. Prvo nije mogao zbog posla, dece i uvek bi iskrsao neki novi razlog. Onda je došlo vreme za letovanje, kada mi je ponovo rekao da ne možemo otići zajedno pošto je on to ženi i deci još odavno obećao. Ponovo se kleo kako je to njihovo poslednje letovanje i da ide jedino zbog dece - otkrila je očajna devojka tražeći savet i pomoć. 

shutterstock.com

Pristala je na vezu s oženjenim čovekom iako je znala da je to velika greška

Ne samo da sa svojim voljenim nije provela letovanje na koje je već 6 godina išao sa suprugom i decom, već je kap prelila čašu kada je ona na društvenoj mreži videla njihove fotografije s odmora.

- Znala sam da je na letovanju, čak mi se povremeno i javljao porukama i pozivima kada je bio u mogućnosti. Pričao je kako mu je dosadno i kako jedva čeka da se vrati i bude sa mnom. Baš kada je rešio da je napusti ona je pokrenula novi posao, tako da je morao da sačeka bolji trenutak dok ona "stane na noge". Skoro pa da sam mu poverovala, a onda sam jednog jutra upalila kompjuter i ugledala njihove zajedničke fotografije sa mora. On na slikama ne samo što ne deluje kao da se dosađuje, već kao da mu sve to veoma prija. Imao je osmeh od uva do uva i grlio se sa ženom i decom. Sve je odisalo idiličnom porodičnom atmosferom. Niko nikad ne bi pomislio da taj čovek uopšte može da prevari suprugu, a kamoli da to intenzivno radi već 6 godina. Istog trenutka sam počela da plačem, osećam da su mi svi snovi pali u vodu i da sam protraćila najbolje godine - otkrila je ljubavnica.

Foto: Shutterstock

Njen oženjeni dečko je uživao s porodicom na letovanju 

Reakcije na internetu bile su očekivane.

- U startu nije trebalo da ulazite u vezu sa oženjenim čovekom. Sve vreme vas je lagao kako bi dobio na vremenu, dok u stvari nikada nije ni nameravao da ostavi ženu -

- Morali ste da budete spremni na tako nešto. Veza s oženjenim muškarcem je takva da će iz nje uvek neko izaći povređen i najčešće je to druga žena. Veoma malo muškaraca se zaista ohrabri da ostavi ženu, čak i da to zaista žele. Dakle, ili ćete vi biti povređeni, ili njegova venčana supruga i njihova deca. Ta priča nema srećan kraj -

- Čim ste toliko dugo u vezi sa njim, trebalo je da vremenom naučite da prihvatate mrvice pažnje koje ostaju za vas. Najverovatnije nije nikada ni nameravao da napusti ženu, to su sve bile prazne priče. Samo ste izgubili godine na njega i niste bili u mogućnosti da upoznate nekog drugog. Bar sada prekinite tu farsu - bile su samo neke od reakcija.

shutterstock.com

Veza sa oženjenim čovekom u startu osuđena na propast

BONUS VIDEO:

Komentari (0)