Brak i veze

Živeli su normalnim porodičnim životom, A ONDA SU U TERETANI UPOZNALI NJU! Oboje su se zaljubili u istu ženu, nisu ni sanjali šta će se potom dogoditi! (FOTO)

Neverovatno neobična priča Kodija Votkinsa obišla je čitav svet nakon što je s medijima odlučio da podeli kako mu se život preko noći promenio i kako sada, rekli bi mnogi, živi san svakog muškarca.

16.10.2022 17:01

Živeli su normalnim porodičnim životom, A ONDA SU U TERETANI UPOZNALI NJU! Oboje su se zaljubili u istu ženu, nisu ni sanjali šta će se potom dogoditi! (FOTO)
Printscreen Instagam/@throuple_adventures

Kodi Votkins (40) tvrdi da je ostvario san svih muškaraca. On živi sa dve žene i zajedno odgajaju petoro dece. Kako tvrdi, među njegovim ženama nema ljubomore, iako je Mišel (39), koja se porodici pridružila pre 2 godine nakon svog razvoda, u novu vezu uplovila ne zbog Kodija, već zbog njegove supruge Beki (33).

Neobična trojka sebe naziva „modernom porodicom“, zajedno voze kros-trke na biciklima i ističu da uživaju u svakom trenutku.

Neočekivane emocije

Mišel je bila udata i sa suprugom i troje dece živela je naizgled miran porodični život sve dok u teretani nije upoznala Kodija i njegovu suprugu Beki. Započeli su romantičnu vezu i odlučili da spoje svoje porodice. Sada žive sa petoro dece uzrasta od 6 do 11 godina koji se međusobno oslovljavaju sa polubraća i polusestre, iako nisu u krvnom srodstvu.

- Beki je jedina žena prema kojoj sam osetila seksualnu privlačnost. Sećam se kad smo počele da pričamo o našim emocijama i ja sam joj priznala da nikad sebe nisam doživljavala kao lezbijku. Ranije sam izlazila isključivo s muškarcima, bila sam u braku nekoliko godina i dobila troje dece. Moje emocije prema Beki bile su iznenađenje i za mene. Da ste me pre nekoliko godina upitali da li volim žene kategorički bih rekla "ne". Danas sebe definitivno ne smatram isključivo heteroseksualcem, ali nisam ni lezbijka – objasnila je Mišel.

Moderna porodica

Prijateljstvo dve žene koje je preraslo u ljubav dodatno je ojačalo tokom Mišelinog razvoda 2020. pa je ona pozvala da pređe kod nje i Kodija da živi. Trojka se ubrzo međusobno zaljubila, pa su odlučili da spoje decu i porodice. I dok su prijatelji mahom podržali njihovu odluku, sa roditeljima je već bilo mnogo teže.

- Odrasla sam u porodici sa izrazitim katoličkim uverenjima pa su moji roditelji izuzetno teško prihvatili moju odluku da živim sa Kodijem i Beki. Međutim, sestre mi pružaju neverovatnu podršku – iskrena je Mišel.

I Kodijev otac u počeku je bio prilično suzdržan i nije verovao da će ljubavna veza između njih troje opstati.

- Zapravo, moj otac je bio zabrinut kako će Mišel uticati na moj odnos sa Beki. Ali nakon što je upoznao Mišel i video koliko smo srećni prestao je da brine – ispričao je Kodi.

Kad se pojavi na ulici držeći za ruke dve žene često ga zaustavljaju nepoznati muškarci nazivajući ga srećnikom i pitaju kako mu je to uspelo.

- Izazovi postoje, ali nema ljubomore. Svo troje insistiramo na otvorenoj komunikaciji i tako rešavamo sve probleme koji se pojave. Drugačije ne bi moglo da funkcioniše. Osim toga koliko radimo na razvijanju sopstvene individualnosti toliko imamo i zajednička interesovanja. Recimo, najčešće svi troje idemo u nabavke namirnica za porodicu ili zajednički pripremamo večeru. Kad su u pitanju sastanci petkom svako može sa svakim da ode na dejt ili idemo svo troje. Nije lako funkcionisati u takvoj vezi i nije za svakoga, ali nama je lepo, posebno kad smo shvatili da je lakše utroje rešavati sve probleme nego kad je samo dvoje u vezi ili braku – pojasnila je Beki.

Bučno sa petoro dece

Kao porodica sa petoro dece i 2 psa sreću se sa brojnim izazovima kao i svaka druga zajednica u kojoj ima većeg broja članova.

- Sva naša deca su uzrasta od 6 do 11 godina i svi se odlično slažu. Oni su polubraća i polusestre, a dobra komunikacija je bila najvažnija stvar koju smo uspostavili od samog početka. Naravno, često je bučno jer nas ima dosta, deca se međusobno posvađaju, ali mi insistiramo da kroz razgovor sami reše svoje probleme. Mislim da i oni shvataju koliko je otvorena komunikacija važna za dobar i kvalitetan zajednički život – zaključila je Beki Votkins.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)