Zanimljivosti

Dečko me naterao na TROJKU: Slavna glumica otkrila i da je silovana, a šokiraćete sa kada čujete kako

U ranoj mladosti Mina Suvari preživela je silovanje i seksualno zlostavljanje što je zauvek obeležilo njen život

29.07.2022 22:02

Dečko me naterao na TROJKU: Slavna glumica otkrila i da je silovana, a šokiraćete sa kada čujete kako
Ap photo

Slavna holivudska glumica Mina Suvari (43) koja se proslavila ulogom u filmu „Američka lepota“ priznala je da je godinama bila seksualno zlostavljana.

Kako je objasnila, njen bivši dečko, čiji identitet nije želela da otkrije, raznim manipulacijama je praktično naterao na seks u troje zbog čega se ona danas gorko kaje. U autobiografskoj knjizi „ Veliki mir“ koju je objavila prošle godine ona je do detalja opisala i druga seksualna zlostavljanja koje je doživela tokom mladosti.

Seks u troje

Kako je objasnila, Mina imala je samo 17 godina kad je upoznala dečka u kog se zaljubila. Njenu mladalačku ljubav on je iskoristio za seksualno i verbalno zlostavljanje koje je od njega trpela.

Naime, u jednom trenutku on je od nje tražio da kući dovede žene s kojima će imati seks u troje uključujući i svoje koleginice koje je upoznala na setu. Mlada i naivna Mina je pristala na trojku. Godinama kasnije kad je srela jednu od tih žena rekla joj je kako ona zapravo nikad nije i želela da bude deo seksualne trojke.

- Želim da znaš da nikada nisam htela da radim nijednu od tih stvari. Ona me je pogledala iznenađeno i rekla: “Oh, nisam znala. On mi je kazao da želiš to da uradiš - ispričala je Mina, a prenosi britanski Dejli star.

Ona ne krije da je godinama krivila sebe za promašene ljubavi, gorko se kajala zbog svega što se dogodilo i da joj je trebalo dosta vremena da shvati da zapravo bila izmanipulisana.

Silovao me prijatelj

U svojim memoarima Mina je otkrila i da je više puta silovao prijatelj njenog starijeg brata. Brutalno je silovao iako ona pre toga nije imala seksualne odnose.

- Deo mene je umro tog dana. Iskoristio me je, zabavljao se sa mnom i odbacio me. Nazvao me je kurvom. Zbog svega toga nikad nisam imala zdrav odnos prema seksu, ne znam kako izgleda zabavljanje tokom srednje škole i gubitak nevinosti zato što nekog voliš i želiš to da uradiš. U svet odraslih ušla sam na najgori način i to traumatično iskustvo obeležilo je moj život – iskrena je bila glumica.

Nakon silovanja zadobila je upalu bešike pa je otišla kod lekara nadajući se da će joj on pomoći.

Zbrka u glavi

Međutim, umesto da je pita šta se dogodilo doktor joj je samo prepisao pilule za kontracepciju.

- Kad godinama doživljavate seksualno zlostavljanje još od rane mladosti emocije su vam često zbrkana. Zbunjeni ste jer ne znate šta da radite, ne znate da odvojite seksualno zadovoljstvo od zlostavljanja i manipulacija. Sramota vas je, pa o tome ne razgovarate ni sa kim, jednostavno ste prepušteni sami sebi. Bila je to noćna mora iz koje sam teško izašla – priznala je ona.

Posle svega što je preživela Mina je sreću pronašla u vezi sa scenografom Majklom Houpom s kojim ima sina. Glumica ne krije da je tek Majklom shvatila šta znači imati zdravu i normalnu ljubavnu vezu. To joj je otvorilo oči i konačno je sebi priznala istinu da sve ono što joj se dešavalo nije imalo veze sa ljubavlju, već da je bila seksualno zlostavljanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Jelena Dunavka

30.07.2022 09:01

Ja sam na trojku pristala odmah, zato sto volim Zokija. Bilo je super.

Pera

30.07.2022 12:22

Radim stvari ne zato sto ih zelim nego da bi me prihvatili ljudi koje ustvari i ne poznajem. Da je rekla barem bratu da ju je njegov drug primorao na seks nema brata koji doticnog ne bi razbio kao kantu,ali kako ces nekoga da optuzis za nesto na sta si pristala. Kada po svaku cenu zelis da budes "in" i "cool" zavrsis tako da posle 30 godina pises ovakve memoare. I naravno uvek je kriv neko drugi, kako osoba moze da ima odgovornost za sopstvene postuke? Svasta.