Sex

IMALA SAM ODNOSE SA SAVRŠENIM BROJEM PARTNERA! Poznata književnica otkrila je neverovatne detalje o svom ljubavnom životu!

Dženi Paul je poznata spisateljica koja je otkrila zbog čega je broj partnera sa kojima je ona bila tokom života, baš onaj pravi.

03.06.2022 18:00

IMALA SAM ODNOSE SA SAVRŠENIM BROJEM PARTNERA! Poznata književnica otkrila je neverovatne detalje o svom ljubavnom životu!
shutterstock.com

Često je jedna od glavnih tema parova koji stupaju u vezu koliko je svako od njih pre tog odnosa imao seksualnih partnera. I dok jedan deo ljudi izbegava da o tome govori živeći u ubeđenju da bi to moglo da pokvari aktuelni odnos, postoje i oni koji se tim podatkom diče, ma kakav on bio. Ali da li postoji savršen broj?  

Dženi Paul je književnica i publicista i ona tvrdi da je njen magični broj 13, navodeći da se kroz praksu pokazalo da je on zapravo idealan. Ta dama je, naime, otkrila da je kroz svoja ljubavna i seksualna iskustva vremenom shvatila šta želi, a šta ne, kao i da sada tačno može da kaže kakva su joj očekivanja od ljubavi, muškaraca, ali i od seksa.

Zaboravi na to kako izgledaš tokom seksa

Pixabay

Ne pridajte veliki značaj izgledu tokom seksa

Nevinost sam izgubila sa 18 godina. On je ima 21 i godinama sam maštala o njemu. U početku sam bila veoma nervozna, ali on me je naučio da izgled tokom seksa uopšte nije bitan. Tek tada sam doživela svoj prvi orgazam. Najbitnije je da se prepustite i uživate s partnerom. Sa njim sam provela 7 godina - istakla je Paulova, pa nastavila da otkriva detalje svog iskustva.  

Spor seks je dobar seks

- Partnera broj 2 sam imala u pauzama veze sa prvim. Za razliku od mog broja 1 koji je voleo brz seks i to u mnogo različitih poza, ovaj je voleo da ljubav vodi lagano i dugo. To je za mene bilo veomačudno, ali uvidela sam odmah prednost intime. Mnogo više pogleda, poljubaca, ali i orgazama koje je takav seks doneo sa sobom - navela je ona. 

Strast je veoma bitna

shutterstock.com

Bez strasti ništa!

Njen momak broj 3 je, kako je otkrila, bio sladak, ali uopšte nije bio alfa-mužjak.

- Bio je isti u krevetu, kao i u životu, dakle bez strasti ili vatrometa. Ponekad bi jednostavno izgubio erekciju i ja bih se rado okrenula i zaspala. To je trajalo nekoliko meseci, a onda smo za jedan dan okončali farsu - iskrena je bila Paulova. 

Ne spavaj s prijateljem

Kako je zatim dodala, broj 4 je bio njen najbolji prijatelj u kasnim 20-im.

- Spavali smo u istom krevetu godinama i nismo imali seks, ali onda se to jedne noći desilo. Bilo je malo čudno. Postali smo vremenom tako dobri prijatelji da je seks posle svega bio čudan jer se zapravo nismo tako videli. To je trajalo nekoliko godina, ali na kraju nam je bilo bolje da ipak ostanemo prijatelji. Ne znam da li je to posle svega bilo moguće - navela je spisateljica i nadalje ispričala i iskustvo o narednim partnerima.   

shutterstock.com

Seks sa prijateljem najčešće nije dobar izbor

Jednom probaj trojku

- Bila sam u ranim 30-im kada sam upoznala svoje brojeve 5 i 6. Upoznali smo se u klubu i predložili su mi da zabavu nastavimo kod njih u stanu. Bili su prelepi holandski mladići, savršene građe. U stanu su mi predložili trojku. Nisam bila za to, ali su me ubedili da se samo opustim i zažmurim. Posle nekoliko pića sam i pristala. Nisam doživela orgazam jer sam bila previše nervozna, ali drago mi je što sam i to probala, mada ne bih ponovila nikada - iskreno je naglasila ova dama. 

Predug seks nije dobar

Za svog šestog partnera kaže da je bio promašaj.

- Bio je stariji od mene, imao je 50 godina i nedavno se razveo. Počeli smo da izlazimo i imali smo seks jedne noći. Užasnuta sam shvatila da je uzeo vijagru. Bio je na meni nekoliko sati. Pitala sam ga da li možemo da prestanemo na neko vreme pošto sam želela čašu vina, a on je rekao: „Da li ti je zaista dosadno?“. Sledećeg dana sam otišla kući i prestala da odgovaram na njegove poruke - ispričala je Dženi iskreno. 

shutterstock.com

Ni predug seks nije dobro rešenje

Krevet neće spasti vezu

Broj 7 je upoznala na zabavi.

- Odmah smo imali seks i nastavili da se viđamo. Bili smo zajedno šest meseci. Bila je to čista hemija i sa njim sam imala višestruke orgazme. Rastali smo se nakon šest meseci jer je veza bila zasnovana samo na seksu. Ništa drugo nismo imali zajedničko - rekla je ona i dodala kako se na jednoj žurki smuvala sa Nemcem.

Avantura na jednu 

- Na kraju smo završili u njegovom stanu gde smo poluobučeni od pijanstva zaspali. Ujutru sam se probudila i zatekla čoveka kako se ispovraćao na svojoj strani kreveta i spavao u tom izbljuvku. Pobegla sam da se ne bi probudio i da ne bih morala ništa da mu objašnjavam, niti da mu dajem broj telefona - istakla je Dženi i zatim otkrila još pikanterija. 

Pas koji laje ne ujeda

pexels.com

Kada se previše hvali nešto nije Ok

- Jednog dana mi se poznanik koga sam dugo znala preko zajedničkih prijatelja pohvalio kako pruža najbolji oralni seks na svetu. Ne znam zašto sam uopšte pristala. To je bilo jedno od gorih iskustava što se oralnog seksa tiče. Nikada ne nasedajte na muškarce koji se hvališu svojim seksualnim podvizima - posavetovala je ona i naglasila kako sebe nikada nije smatrala lezbijkom, ali da je oduvek volela da eksperimentiše.   

11. Eksperimentišite

- Nisam lezbijka, ali konobarica iz lokalnog kafića mi je priznala da voli i žene. Jedne večeri posle nekoliko pića završile smo zajedno. Mogu samo reći da to nije bilo neprijatno iskustvo, iako ga ne bih ponovila. Ona je bila bolja u oralnom seksu od većine muškaraca sa kojima sam bila - priznala je spisateljica. 

12. Mlađi nije i slađi

pexels.com

Mlađi nije uvek pravi izbor

Kasnije, u 40-im, shvatila je seks nije za nju.

- Međutim, posle dugog perioda "suše" pojavio se obližnji cvećar koji mi se neprestano udvarao. Na kraju smo završili u krevetu. On je imao 27 godina, a ja 15-ak više. Seks je bio katastrofalan i pored nade koju ulivaju mlađi muškarci. Pošto sam rešila da se više ne viđamo, preplavio mi je memoriju telefona svojim golim fotografijama. Na kraju sam morala da ga blokiram - otkrila je razočarana Dženi, privodeći kraju svoju neverovatnu ispovest. 

13. Srećni broj 13

- Broj 13 u mom slučaju nije baksuzan, već veoma srećan. Upoznala sam ga posle Božića. Nekada je bio rvač tako da je krupne građe, izuzetno dominantan i uspešan u krevetu. Još smo zajedno i to je najbolji seks koji sam imala. Najzad sam shvatila kakve muškarce volim i naišla sam baš na takvog - zaključila je zadovoljna Britanka. 

unsplash.com

Našla partnera po svojoj meri

 

BONUS VIDEO.


 

Komentari (0)