Ispovesti

Ispunila mužu želju za „trojkom“, ali on se ubrzo pokajao!

Njeni konzervativni roditelji ne mogu da prihvate da je lezbejka i više ne razgovaraju sa njom

12.02.2022 11:00

Ispunila mužu želju za „trojkom“, ali on se ubrzo pokajao!
printscreen/tiktok

Supruga i majka dvoje dece Tereza Rouz, stara 36 godina, je od ranog detinjstva osećala da nešto u njenom životu nije kako treba. Mislila je da će brak to promeniti. Naprotiv, i tu se osećala nesrećno, ali nije znala zašto. Tek posle suprugovog rođendana, kada mu je ispunila želju i organizovala mu „trojku“, otkrila je pravi razlog.

Shvatila je da je lezbejka i samo tri nedelje nakon toga je zatražila razvod i počela je da živi sa devojkom, Džaki Metl, koja je učestvovala u „trojci“ sa suprugom, prenosi 24sata.hr.

-Fizička i emocionalna povezanost je bila veoma intenzivna kada sam prvi put doživela intimnu interakciju sa ženom, kaže Tereza Rouz.

Nakon toga joj je postalo jasno zašto je bila nesrećna u braku:

-Moj odnos s mužem je emocionalno bio jako plitak i osećala sam se usamljeno. Sada, kada sam u vezi sa ženom, to je nešto potpuno drugačije.

 

 

Rouz je odrasla u strogoj katoličkoj porodici i odmalena su joj govorili da „svi gejevi idu u pakao“. Strogo vaspitanje ju je prisililo da prikriva svoja osećanja prema ženama, sve do momenta kada je shvatila da ih više ne može poricati.

Od supruga nije dobila podršku kada mu je objasnila kako se oseća. Tereza kaže da je postao bezobrazan i sve je ispričao njenim konzervativnim roditeljima, zajedničkim prijateljima i grupi za proučavanje Biblije koju je pohađala.

Njeni najmiliji nisu dobro prihvatili vest zbog čega je pala u depresiju i čak je razmišljala o samoubistvu. Međutim, devojka Džaki joj je spasila život. Zajedno su već više od godinu dana. Preselile su se iz Kalifornije u Oregon i zajedno odgajaju Terezine sinove, koji imaju šest i osam godina.

Sada, Tereza Rouz, ne razgovara sa roditeljima i tvrdi da je ateista.

 

 

Često objavljuje video zapise o svom životu na TikToku pod korisničkim imenom @Raising2Activists, gde je stekla više od 100.000 pratilaca, piše Daily Mail.

Komentari (0)