Ispovesti

MOJA DEVOJKA ŽELI DA SE PRESELIM KOD NJE, ali ona ne zna za moju veliku tajnu! Siguran sam da će me ostaviti ako sazna šta krijem kod kuće!

Očajni Britanac zatražio je savet teraputkinje jer vodi dvostruki život i sada ne zna kako da sa tim izađe na kraj.

05.04.2023 21:59

MOJA DEVOJKA ŽELI DA SE PRESELIM KOD NJE, ali ona ne zna za moju veliku tajnu! Siguran sam da će me ostaviti ako sazna šta krijem kod kuće!
shutterstock.com

Prevara u braku uvek ima posledice čak i kad mislimo da tajnu možemo sakriti od celog sveta. Jedan Britanac požalio se ljubavnoj terapeutkinji da se našao pred ozbiljnim problemom koji ne zna kako da reši.

Naime, on je započeo vanbračnu avanturu sa koleginicom s posla. Vremenom su se javile emocije i njegova devojka sad želi da započne zajednički život pod njegovim krovom. Međutim, problem je što on kod kuće ima ženu i osmogodišnju ćerkicu, a ona o tome pojma nema. 

pexels.com

Sa suprugom se samo svađa i novostečena sloboda mu je dobrodošla

Tajna koju krijem

Kako je ispričao Britanac, već mesecima je vodio dvostruki život za koji niko nije znao.

- Imam osmogodišnju ćerku koju obožavam. Međutim, s njenom mamom stvari nisu baš dobre. Stalno se svađamo i danju i noću. Uveče kad dođem s posla večera me čeka u rerni, ona sedi na kauču s našom ćerkom u dnevnoj sobi i gledaju televiziju. Ubrzo obe odlaze na spavanje, a ja ostajem sam. Oboje smo svesni da naš brak više ne funkcioniše, ali ostajemo zajedno zbog ćerke - započeo je on svoju isposvest.

Kako je naveo, radi u jednoj velikoj finansijskoj kompaniji i zbog posla morao je privremeno da se odseli u drugi kraj zemlje, a ženu i ćerku viđa samo povremeno.

- Sloboda koju sam dobio bila je pravi dar. Ubrzo sam upoznao jednu koleginicu koja izgleda božanstveno. Bez razmišljanja sam je pozvao na piće i malo po malo započeli smo ljubavnu vezu. Nisam joj rekao da kod kuće imam ženu i dete, niti me je ona to pitala - dodao je Britanac.

Prema njegovim rečima, sa novom partnerkom ima fantastičan se*s, sjajno se slažu, a probudile su se i emocije.

- Mislim da sam se zaljubio u nju iako duboko u sebi i dalje volim svoju ženu. Veza sa devojkom je postala sve ozbiljnija i ona me je pozvala da započnemo zajednički život. Problem je što ona ne zna da sam ja zapravo oženjen i da imam dete, a ja ne znam kako to da joj saopštim. Siguran sam da će me bez razmišljanja ostaviti kad sazna za moju veliku tajnu i dvostruki život koji vodim - iskren je bio on.

shutterstock.com

Njegova žena ni ne sluti da on ima i ljubavnicu i da vodi dvostruki život

Opasna igra

Prema rečima teraputkinje, on mora hitno da okonča vanbračnu aferu, barem dok ne odluči šta želi jer obe veze ne može da ima.

- Igrate opasnu igru i što duže bude trajala potencijalna šteta će biti veća. Za dobro svoje ćerke morate to da sredite što pre. Šta god da odlučite morate da zaustavite vanbračnu aferu jer to što ste trenutno razdvojeni od porodice ne znači da možete da se ponašate kao da kod kuće nemate ženu i dete - rekla je ona.

Prema rečima terapeutkinje, on mora sam sa sobom da raščisti da li još voli svoju ženu ili ne.

- Da li je još volite ili je ovo definitivan kraj vašeg braka? Ako je volite morate da razgovarate s njom i pokušate da spasite svoj brak. Ako su se emocije ugasile i ne vidite sebe više u toj porodici poštenije je da se razvedete nego da tako varate svoju suprugu. Ne ponašate se korektno ni prema svojoj devojci jer ona ne zna da vodite dvostruki život. Odluka je na vama i šta god da odlučite s tim ćete morati da živite - poručila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)