Ispovesti

VARAO ME JE NA SVAKOM KORAKU, a kad sam rešila da se rastanemo novo saznanje me je porazilo! I pored toga me je ostavio i uradio nešto još gore! (VIDEO)

Krisi Kendal iz Teksasa podelila je sa čitavim svetom svoju potresnu priču, ali sada živi potpuno drugačijim životom.

09.01.2023 14:01

VARAO ME JE NA SVAKOM KORAKU, a kad sam rešila da se rastanemo novo saznanje me je porazilo! I pored toga me je ostavio i uradio nešto još gore! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/Krisi Kendal

Bračna zajednica većini koja nije u takvoj vrsti odnosa sa partnerom deluje kao nešto idealno i kao kruna ljubavi između dvoje ljudi. Tako bi i trebalo da bude, međutim, osobe su različite i ne ulaze svi u zajednicu s istim ciljem. Koliko god se pojedinci trudili da upoznaju svog partnera, to im očigledno ne uspeva dugi niz godina, čak i ukoliko sa njim počnu da dele postelju

U to se uverila Krisi Kendal, učiteljica iz Teksasa, koja je putem TikToka sa čitavim svetom podelila svoju potresnu priču. Kako je otkrila, njenom braku je došao kraj nakon što je saznala za prevare svog supruga. Iako je mislila da će to možda proći, ispostavilo se da je pogrešila nakon što je za jednu od poslednjih njegovih afera, zbog koje joj je i "prekipelo", saznala u septembru 2022.

Međutim, taman kada je odlučila da se razvede, saznala je da sa njim čeka treće dete, što ju je, kako priznaje, porazilo. Bila je  potpuno slomljena. Nastavila je da živi sa njim, ali su bili u razdvojenim sobama. Situacija je, pak, iz meseca u mesec bivala sve gora, pa je napokon odlučila da se od njega rastane početkom decembra. Uz to joj j kazao da ima novu devojku i da planira da ostane sa njom.

U potresnoj ispovesti žena kaže kako je radila kao učiteljica i da je često zbog toga bila meta svog supruga koji ju je omalovažavao i govorio joj kako je njen posao besmislen. Krisi je, međutim, kako je otkrila, privređivala i preko interneta. Iako to nije bio veliki novac, bio je značajan dodatak kućnom budžetu. Ipak, i za to je njen partner našao kritiku, pa joj prigovarao kako to nije dovoljno novca kojim će platiti račune, hranu i slično, zbog čega je, kako kaže, počela da sumnja u sebe.

Najgore je usledilo kada je mužu saopštila da je trudna po treći put. Pobesneo je i govorio joj kako dete nije njegovo, a da stvar bude gora, to je nastavio da priča i njihovim zajedničkim prijateljima. Napustio je njehov dom kada je bila u 20. nedelji trudnoće. 

Sada je na terapiji i nije sama, a za tih 8 godina, koliko je provela u zajednici, bila usamljenija nego ikad. Preselila se čak pet država dalje od svog bivšeg supruga.

- Njegov gubitak, ostani jaka mama izguraćeš ti to -

- Molim se za tebe, znam kako se osećaš -

- Doći će dani kada ćeš biti srećnija nego što si bila sa njim -

- Nova devojka će verovatno biti tako ponosna da bude sa njim -

- Ne odustaj, budi jaka, Bog zna istinu to je dovoljno - davali su joj podršku mnogi korisnici TikToka.

Iako su gotovo svi bili na strani nesrećne i razočarane žene i delili njenu bol, bilo je i nekih komentara poput toga da ju je suprug varao "jer je ona kriva, pošto sa njom nije bio srećan".

Kris je u objavama objasnila kako ne namerava da decu odvoji od oca i da će oni imati vezu sa njim, ali da će sada to biti daleko teže jer će svakodnevno viđanje zameniti susretima jednom u pet nedelja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)