Ispovesti

OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!"

Neprijatno je bilo i njegovoj devojci pa su odustali od intimnosti.

13.07.2023 21:00

OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!"
shutterstock

Samopouzdanje kod muškaraca je često povezano sa veličinom njihovog polnog organa. Većina muškaraca smatra da bi imali mnogo više uspeha kod žena sam da im je ponos malo veći. Imai i onih muškaraca koji su bukvalno spremni na sve samo da bi dobili koji centimetar više.

Jedan od njih je i Met (46) iz Jute u SAD koji je odlučio da se podvrgne vrlo rizičnoj operaciji. U pitanju je ugradnja silokonskog implantanta u polni organ. Zahvat je platio 1500 evra ne sluteći da će umesto veće muškosti i samopouzdanja uslediti pakao koji ga ualo nije koštao života. 

Kako je ispričao za Mejl onlajn operaciju je imao u septembru 2019. godine posle koje se osećao kao "Frankenštajn".

- Svake noći sam šetao po stanu zbog bolova koji su bili nepodnošljivi. Osaćao sam kao da između nogu imam "dršku od metle". Nisam mogao da spavam, nisam mogao da sedim sve je bilo suviše bolno. Kad sam pokušao da vodim ljubav sa mojom devojkom ali se neslavno završilo. Kako mi je objasnila imala je osećaj da je probijam nožem tamo dole, pa smo odustali od intimnoig odnosa - rekao je u svojoj ispoveti Met.

shutterstock.com

Veličina polnog organa utiče na samopouzdnje kod muškaraca

Prema njegovim rečima situacija se dodatno pogoršala kada se stvorio ožiljak, koji je sužavao protok krvi i sprečavao erekciju ali i povratak penisa u noramlno stanje. Da bi rešio problem morao je na novu operaciju kako bi mu uklonili implantant i to je platio 300.000 evra.

- Nisam ni sanjao da ću proći pakao samo zato što sam želeo da dodam neki centimetar. Rečeno mi je pre operacije da postoji mogućnost od nus pojava i komplikacija, ali tad o tome nisam ni mislio. Da sam znao šta me čeka nikad u životu ne bih otišao na ovu intervenciju. Na sreću, druga operacija tokom koje su mu uklonili implantat iz penisa bila je uspešna i konačno mogu ponovo normalno da živim - priznao je Met. 

Prema Nacionalnoj zdravstvenoj organizaciji Velike Britanije, prosečna veličina razvijenog muškog polnog organa je obično između 8,5 i 10,5 centimetara u opuštenom stanju, a u erekciji između 15 i 18 centimetara.

Implantati u penis ugrađuju se samo u Americi i navodno muškarci dobijaju jedan do dva centimetra u obimu nakon intervencije. Iako je ova vrsta operacije potpuno legalna, stručnjaci upozoravaju da dovede do neprijatnih i vrlo opasnih nuspojava.

- U slučajevima teške infekcije može doći do nekroze odnosno odumiranja ćelija kože koja prekriva implant. To je teška komplikacija koja zahteva hitnu operaciju i uklanjanje implanta radi kontrole infekcije i sprečavanja daljeg oštećenja tkiva - objasnio je prof. Amr Rahem stručnjak za urologiju. 

shutterstock.com

Ovaj muškarac je zbog operacije polnog organa mogao da plati životom

Kako dobiti veći polni organ

Iako žene tvrde da "veličina muškog ponosa nije važna", mnogi muškarci i dalje veruju da će imati više uspeha ako imaju veći polni organ. Umesto opasnih operacija i rizika koje oni nose stručnjaci preporučuju male trikove kako da učinite da penis izgleda veće nego što zaista jeste. 

  • uklonite stidne dlake - verovatno ste čuli izraz "skratite travu da drvo izgleda veće", a to je upravo ono što će uraditi skraćivanje stidnih dlaka.
  • smanjite stomak - gubitak težine je odličan način da vaš polni organ izgleda veće, a sigurno  neće izgledati "impresivno" ako ga zaklanja "pivski stomak".
  • fizička aktivnost - ukoliko redovno trenirate sigurno ćete bolje izgledati, a vaše samopouzdanje će da raste.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)