Ispovesti

ONA OČEKUJE DOKAZ LJUBAVI, ALI NJEN DRAGI NEĆE NI DA ČUJE: "Zašto za mene nema mesta na njegovom telu, svi su tu čak i bivša a mene nema!"

Svaki put kada bi mu to spomenula on bi samo slegnuo ramenima.

23.07.2023 21:00

ONA OČEKUJE DOKAZ LJUBAVI, ALI NJEN DRAGI NEĆE NI DA ČUJE: "Zašto za mene nema mesta na njegovom telu, svi su tu čak i bivša a mene nema!"
shutterstock.com

Ljubav, bliskost i privrženost mogu se iskazati na mnogo načina. Tetoviranje je jedan od načina na koji ljubitelji tatua iskazuju svoje emocije. Ovaj način iskazivanja ljubavi je mnogo ličniji od običnog poklona poput cveća, ili nakita, jer pokazujete celom svetu da vam je stalo do te osobe posebno što tetovaže ostaju na telu do kraja života. 

Pixabay

Tetoviranje je kreativan način i popularna opcija pokazivanja emocija.

Međutim, kako se požalila jedna devojka njen dečko koji je prekriven tetovažama, na svom telu ima sliku čak i bivše devojke, ali o tetoviranju njenog lika i ne razmišlja.

Ona ne krije da to boli i pita se da li mu je uopšte stalo do nje, pa je rešila da se obrati terapeutkinji za ljubavne odnose

- Moj dečko ima tetovaže sa likom svih važnih osoba u svom životu osim mog. Čak ima i sliku bivše žene sa kojom ima sina. Znam da želi da je ukloni, ali ne mogu da se ne osećam povređeno. Možda zvuči glupo, ali deo mene se pita da li me uopšte ozbiljno shvata - rekla je ova devojka u ispovesti za San. 

Ona ističe da je njihova veza sasvim dobara, da nema zamerke na njegovo ponašanje, ali je nervira što za nju nema mesto na njegovom telu. 

- Ja imam 27, a on 29 godina i u vezi smo tri godine. On je sve što sam ikada poželela, a naš odnos je neverovatan, tako da ne mogu da razumem zašto ne može da mi posveti tetovažu, a prekriven je tatuima - dodala je ova devojka. 

pexels.com

Njegovo telo je prekciveno tetovažama, ali za moj lik nema mesta.

Svaki put kada bi mu to spomenula nije obraćao previše pažnje.  

- Svaki put kad sam mu to rekla samo je slegao ramenima i rekao da je većina njegovih tetovaža besmislena i da ne bio nezreo. Znam da to ne bi trebalo da bude važno, ali stvarno me nervira. Sve što želim jeste da vidim da mu je stalo i da mi na taj način oda počast - zaključila je devojka.

Savetnica ju je posavetovala da iskreno porazgovara sa svojim dečkom o problemu koji je muči. 

- Zvuči kao da se borite sa osećam nesigurnosti, što je razumljivo. Međutim, ako je tetovaža jedina stvar zbog koje se tako osećate, a vaša veza je inače dobra, onda ne morate da brinete. Možda vaš partner ne  želi da tetovira vaš lik zašto što zna koliko je teško uklanjanje tatua. U ostalom već nosi na svom telu lik bivše koji mu smeta. Ako vas to zaista nervira pokušajte da razgovarate sa njim i objasnite mu svoja osećanja - rekla je savetnica za ljubavne odnose

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)