Ispovesti

NAPUSTILA JE MUŽA ZBOG MLAĐEG LJUBAVNIKA PA SE POKAJALA: Evo zbog čega je odlučila da se vrati mužu, ovo nijedna žena ne bi priznala (FOTO)

Prema rečima jedne Britanke, u avanturu je uletela jer joj je bilo dosadno u braku.

25.08.2023 21:00

NAPUSTILA JE MUŽA ZBOG MLAĐEG LJUBAVNIKA PA SE POKAJALA: Evo zbog čega je odlučila da se vrati mužu, ovo nijedna žena ne bi priznala (FOTO)
shutterstock.com

Krize u braku su normalna pojava koje svaki par rešava na svoj način. Međutim, ono što je uradila jedna Britanka izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama.

Kako je u intimnoj ispovesti ispričala ova žena, koja je u srednjim trudesetim godinama, napravila je pakao od sopstvenog života.

shutterstock.com

Ona je priznala da joj je bilo dosadno iako je njen suprug dobar i pažljiv

Dosađivala se u braku

Prema njenim rečima, u braku je već sedam godina i nije imala ni jednu zamerku na svog supruga.

- On je divan, nežan i pažljiv ali mi je vremenom postalo dosadno u braku s njim. Prilikom jednog izlaska s prijateljima upoznala sam mlađeg muškraca koji me je odmah osvojio. Mlađi je od mene, visok, plav i za mene potpuno nedoljiv. Razmenili smo brojeve telefona i vrlo brzo smo ušli u strasnu avanturu - počela je svoju ispovest ova žena.

Kako priznaje, zaljubila se do ušiju u svog mlađanog ljubavnika i napustila muža.

U početku je sve bilo sjajno, ali vremenom je počeo da mi nedostaje suprug, naš porodični život a posebno naš pas. Uhvatila bih sebe kako sve češće razmišljam o svom bivšem životu i shvatila sam da sam napravila veliku grešku - iskrena je bila ova Britanka.

Pozvala je svog, još uvek zakonitog, muža i priznala mu da joj nedostaje.

- U počeku je bio ljut na mene, trebalo mi je dosta vremena da ga ubedim da ga još uvek volim i on je konačno pristao da mi oprosti. Brže bolje sam se spakovala i vratila u svoj stari dom. Međutim, ponovo su naslatli problemi jer sam shvatila da mi nedostaje ljubavnik. Nikako ne mogu da ga izbacim iz glave. Da li je moguće da sam u isto vreme zaljubljena u dva muškarca - sa suzama u očima priznala je ona.

shutterstock.com

Pokajala se zbog avanture pa se vratila mužu

Odgovor terapeutkinje

Očajna žena potražila je savet bračne terapeutkinje jer se njen život, kako je rekla, pretvorio u pakao. Rastrzana je emocijama između supruga i ljubavnika i ne zna šta da radi.

- Nije neuobičajeno da vas privlači više osoba, ali zvučite veoma zbunjeno. Donosite impulsivne odluke koje vam menjaju život posle kojih se kajete i kolebate. Moj savet vam je da usporite i odvojite vreme da shvatite šta zapravo želite - rekla je teraputkinja.

Prema njenim rečima duguje sebi i suprugu da pokuša da izgladi stvari.

- Se*sualna avantura u koju ste naglavačke uleteli je nova i uzbudljiva, ali ta početna privlačnost ne mora nužno da se pretvori u trajnu i kvalitetnu vezu. Jasno je da ste čeznuli za romantikom i uzbuđenjem koje ste tražili na pogrešnoj strani. Razgovarajte iskreno sa mužem, kako biste znali šta on oseća i da li vredi spasavati brak ili ne - zaključila je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)