Brak i veze

BILA JE U TOKSIČNOM BRAKU I TRPELA PREVARE MUŽA: A onda se pojavio on i vratio joj osmeh na lice uprkos osudama okoline! (VIDEO)

U petoj deceniji ona je pronašla novu ljubav i ne mari za osude okoline.

23.08.2023 18:00

BILA JE U TOKSIČNOM BRAKU I TRPELA PREVARE MUŽA: A onda se pojavio on i vratio joj osmeh na lice uprkos osudama okoline! (VIDEO)
Printscreen/www.youtube.com/nicholas_kioko

Ljubav ne broji godine što potvrđuje jedna Kenijanka koja se posle propalog braka  ponovo zaljubila. Teri (42) tvrdi da je bila u toksičnoj vezi, a kap koja je prelila čašu bila je prevara njenog sada već bivšeg muža.

Da stvar bude gora ona je izgubila i bebu što je donelo još bola u njen život. U trenutku kada je ostala sama i izgubila veru u ljubav pojavio se Promis koji je ispunio sve njene nade i snove. Zbog njega se našla na stubu srama, ali ona ne odustaje jer veruje da bude srećna.

Printscreen/Youtube/Nicholas Kioko

Nakon toksične veze iz koje je izašla Teri je srela 22 godine mlađeg Promisa

Kako je ispričala Teri iako je njen muž imao vanbračne avanture, ona je bila nepravedno optužena za prevaru.

- Godinama sam bila u toksičnom braku. Moj bivši muž je mnogo putovao. Kada god bismo se posvađali on bi odlazio i danima nije dolazio kući. I ne samo to, nije bilo nikakve komunikacije među nama. I dok me je on varao iza leđa, ja sam optužena za prevaru - ispričala je Teri za kenijski portal tuko.co.ke.

Ljubav se jednostavno dogodila

U najtežem trenutku u svom životu ljubavje zakucala na njena vrata. Upoznala je sadašnjeg partnera mlađanog Promisa i i to tokom testiranja lojalnosti. Kako je ispričala Teri, njemu od odmah bilo jasno da nju bivši muž krivi za propast njihovog braka, čak i za gubitak bebe. 

- Svi misle da sam sa njom jer ima novca ali to nije slučaj. Ja sam bio taj koji je trošio novac na nju, ljubav se jednostavnoi desila. Zaljubili smo se - ispričao je Promis koji je dosta mlađi od Teri i po godinama bi mogao da joj bude sin.

Teri ne krije da je bila usamljena u braku a osmeh na lice vratio joj je mlađani ljubavnik. Sada je sigurna da voli svog novog partnera, dok je Promis je priznao dugo skrivao svoje emocije, a ljubav sa Teri je obelodanio na na Jutjubu i Tiktoku. 

Mlađani momak je priznao da još uvek nije upoznao Teri sa svojom porodicom. Veruje da njegova majka već zna s kim je u vezi, ali želi o tome da razgovara kad se budu videli u četiri oka.

Zaljubljeni momak je otkrio da je njegova devojka dve godine starija od njegove mame. Ovaj par naišao je na brojne osude okoline zbog velike razlike u godinama, ali veruju da će njihova ljubav biti jača od svih izazova. 

Ovaj slučaj dvoje ljubavnika sa velikom razlikom u godinama mnogi upređuju sa ljubavnom vezom kenijskog umetnika poznatog kao Anđeo čuvar (33) i njegove devojke Ester Musil(52) između kojih je razlika u godinama gotovo dve decenije.

Bez obzira na oštre kritike okoline oni su i dalje u ljubavi. Musila je izjavila kako je izgubila mnoge prijatelje nakon što je obelodanila romansu sa mlađim muškarcem, ali da je njihova ljubav opstala uprkos svim iskušenjima. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)