Brak i veze

DOŠAO JE SA POSLA I UGLEDAO SUPRUGU USRED AKCIJE: Svi komentarišu reakciju ovog muškarca, emocije se ne mogu kontrolisati (VIDEO)

Ovaj snimak koji je objavljen na TikToku ima skoro tri miliona lajkova.

22.08.2023 20:01

DOŠAO JE SA POSLA I UGLEDAO SUPRUGU USRED AKCIJE: Svi komentarišu reakciju ovog muškarca, emocije se ne mogu kontrolisati (VIDEO)
Printscreen/TikTok/crazy_dance_family

Pronaći srodnu dušu danas veoma je teško. Nažalost, poklapanja u većini slučajeva kod parova nedostaje ali se ipak nađu kod onog nečeg što im je izuzetno važno. Ipak, ima i onih koji ne samo da se dopunjavaju u razgovoru ili komuniciraju pogledima, već dele sličnu energiju zbog čega su u očima mnogih izuzetno kompatibilan i sinhronizovani par ili ukratko- srodne duše.

Printscreen/TikTok/crazy_dance_family

Tiktokerka je zaplesala u kući čim je videla supruga u dvorištu

Kako bi brak bio uspešan, potrebno je da se oboje supružnika oko toga potrudi. Bilo da su u pitanju neki zajednički rituali, aktivnosti ili bilo koji zajednički trenuci, svaki par bi trebalo da ima ono nešto posebno i lično što će ih uvek podsetiti na ljubav sa početka. Nije uvek lako održavati tu ljubavnu iskru, ali jedan par sa TikToka je u tome veoma uspešan.

Jedna žena je pokazala kako dočekuje svog supruga na pragu doma. Većina nas će prevrnuti očima i reći "da li je to zaslužio" ili "on me iznervirao", međutim, čini se da za žargonski rečeno, dobar "vajb", uvek postoji način, samo treba biti kreativan. 

Olesija je Tiktokerka koja dočekuje svog supruga u najboljem raspoloženju i to plešući. U objavi koju je objavila na svom profilu, Olesija zavodljivo pleše ka vratima gde se pojavljuje njen muž dok je on iznenađeno i oduševljeno gleda, da bi joj se u narednom trenutku pridružio u plesu. Bračni par uigrano prati korake jedno drugog dok zavodljivo plešu, a snimak je na mreži sakupio 2, 5 miliona sviđanja.

 

 

- Bože, vidim šta radiš za druge.

- Je li mnogo tražiti ovo?

- Zaista sanjam o ovome.

- Ljubav koju svi zaslužujemo

- On je razumeo znak.- komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bili oduševljeni energijom koja struji između bračnog para poručivši im da je to ono što je potrebno za savršen brak. Drugi su komentarisali njihovu savršenu usklađenost i plesanje čuvene Lambade. Inače, Olesija i Dmitri su bračni par koji je poznat na Tiktoku kao crazy_dance_family. Oboje su plesači i gaje veliku ljubav prema putovanjima. Na njihovom proflu mogu se videti predivne objave sa različitih mesta na kojima su zaplesali. Energija koju zajedno dele i koju su svi primetili potiče upravo iz istog intresovanja odnosno ljubavi prema plesu koji ih povezuje i pomaže da iskažu kreativnost i emocije koje imaju jedno prema drugom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)