Telo

REKLI SU MI DA NIKAD NISU VIDELI OVOLIKE GRUDI I DA NAPUSTIM RESTORAN: Atraktivna plavuša preživela užas zbog izgleda! (FOTO)

Skajler Mekej je izuzetno atraktivna mlada žena koja tvrdi da se ženama nije dopalo što njihovi muževi bulje u njen dekolte.

27.12.2022 12:01

REKLI SU MI DA NIKAD NISU VIDELI OVOLIKE GRUDI I DA NAPUSTIM RESTORAN: Atraktivna plavuša preživela užas zbog izgleda! (FOTO)
Printscreen Instagram/@x_skyler_mckay_x

Skajler Mekej (33) nedavno je bila sa drugaricom u Parizu. Ova atrkativna plavokosa lepotica bujnog poprsja izazvala je pravu pometnju u jednom pariskom restoranu.

Kako je ispričala za britanske medije, ljubomorne žene tražile su da je izbace iz lokala ali, na sreću, osoblje restorana nije pristalo na to. 

Diskriminacija zbog grudi

Plavokosa lepotica velikih grudi koja radi na jednom od sajtova za odrasle u restoranu se pojavila sa drugaricom kako bi proslavile devojačko veče zajedničke prijateljice.

Nosila je svetlo sivu kratku haljinicu sa dubokim dekolteom i ukrašenu pertlama preko grudi što je odmah privuklo pažnju svih muškaraca u restoranu.

- Bio je to vrhunski pariski restoran. Prijateljica koja je bila samom takođe ima velike grude sa implantatima poput mene i obe volimo da ih pokažemo u večernjem provodu. Osoblju restorana se dopalo kako izgledamo ali su se bunili gosti, posebno žene koje su bile ljubomorne na nas. Valjda im se nije dopalo što njihovi muževi bulje u naš dekolte - rekla je Skajler.

Možda ne bi ni saznala šta se dešava da nije primetila kako pojedini gosti u sred večere ustaju i premeštaju se za druge stolove u restoranu podalje od njih dve. Kad je upitala osoblje restorana šta se dešava oni su im ispričali da su njih dve napravile pometnju u lokalu zbog svojih velikih grudi.

Skajler nikad ranije nije doživela ovakvu vrstu diskriminacije samo zbog svojih ogrominih grudi.

- Gosti su se žalili zbog mojih grudi i tražili su od konobara da me izbace iz restorana. Nakon što je osoblje lokala to odbilo pojedini gosti su prešli za drugi sto samo kako ne bi bili u mojoj blizini. Nikad nisam iskusila ovakav nivo diskriminacije i ne razumem zašto je ljudima bilo neprijatno zbog mojih grudi - rekla je ona. 

Ljubomorne žene

 Za razliku od gostiju, konobarima nije smetalo bujno porsje atraktivnih devojaka, naprotiv. 

- Osoblju restorana nije smetao naš dekolte. Rekli su nam da bi radije ugostili nas dve nego zatražili da napustimo lokal zbog tamo nekih ljubomornih žena. Meni i mojoj drugarici je sve to bilo smešno - rekla je Skajler. 

Ovo nije prvi put da ona ima problem zbog svog atraktivnog izgleda i bujnih grudi. Kako je ispričala jednom prilikom neprijatnosti doživljava i u jednoj londonskoj teretani gde vežba.

- Toliko sam lepa da ne mogu normalno ni da vežbam u teretani a da me ne zagledaju muškarci. Žene su ljubomorne čak je jedna pokušala i da me udari u svlačionici. Sve to shvatam kao kompliment jer nemam toliko sampouzdanja da prva priđem muškracu - iskrena je bila ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)