Sex

NASTAVNICI KOJA JE PODELILA INTERNET IZ DEKOLTEA SVE KIPI, a njene izjave su još šokantnije: Nemam problem da spavam s očevima svojih učenika (FOTO)

Ona se na društvenim mrežama predstavlja kao Medlin, a ne usteže se da na postavlja i provokativne snimke iz učionica.

15.11.2022 17:01

NASTAVNICI KOJA JE PODELILA INTERNET IZ DEKOLTEA SVE KIPI, a njene izjave su još šokantnije: Nemam problem da spavam s očevima svojih učenika (FOTO)
Printscreen Tik Tok/@yourteachermadeline

Vrela nastavnica likovnog koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Medlin zapalila je internet svojim seksi video klipovima. Ona na posao u srednju školu dolazi u kratkim suknjicama i majicama s dubokim dekolteima iz koga kipe grudi i priznaje da nema problem što učenici bulje u nju.

Seksi nastavnica

Ta mlada i atraktivna nastavnica redovno objavljuje na TikToku provokativne video-klipove iz učionice. U jednom od njih sedi za katedrom i piše beleške pre nego što podigne pogled i uz osmeh kaže kako nema problem da zavodi i bude intimna sa očevima svojih učenika.

- Kad se učenik oseća previše prijatno razgovarajući s tobom samo zato što se viđaš s njegovim ocem – poručila je ona uz taj zapis, dok u  drugom snimku pokazuje svoju seksi garderobu koju nosi tokom nastave, uz poruku da je to jedino što oblači kao nastavnica.

U jednom od njenih snimaka vidi se kako se saginje da dohvati olovku u prekratkoj suknji i sa sve dekolteom iz koga samo što ne ispadnu njene bujne grudi. Medi tada samo pogleda u kameru i namigne.

- Kad kasnim na roditeljski sastanak, a tate već bulje u mene - poruka je koja prati taj zapis.

Od osude do podrške

I dok očevi učenika ne kriju oduševljenje nastavnicom i koriste njen profil da bi zakazali sastanak s njom, mama nisu impresionirane njenim izgledom i ponašanjem.

- Sramno je vaše ponašanje i što profil koristite kao aplikaciju za upoznavanje i sastanke -

- Da li ste svesni da vaš profil gledaju i vaši učenici. Užasno je to što radite i kaljate ugled svih poštenih nastavnika - 

- Bićete otpušteni! – besno su kometarisale mnogobrojne žene na mrežama. 

Na Medlininom profilu nisu retkost ni komentari njenih kolega koji su manje-više osudili njeno ponašanje.

- Jedna nastavnica ne bi trebalo tako da se oblači i ponaša. Vi ste sramota za našu profesiju – poručio joj je jedan kolega.

- I nastavnice su živa bića i vole lepo da se oblače. I sama znam koliko me učenici drugačije gledaju kad obučem nešto provokativno – napisala je jedna žena koja se predstavila kao seksi nastavnica geografije.

Po svemu sudeći njoj ni najmanje ne smeta seksi oblačenje i ponašanje njene koleginice likovnog obrazovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)