Ispovesti

KAŽU MI DA ME SEKUNDE DELE OD SRČANOG UDARA, A JA OVIM TELOM ZARAĐUJEM 45.000 DOLARA MESEČNO! Ova devojka nema problem da otkrije sve adute! (FOTO/VIDEO)

Dvadeseteosmogodišnja Stef Ošri snima sadržaj za odrasle i na njemu zarađuje pravo bogatstvo uprkos višku kilograma.

24.11.2022 21:02

KAŽU MI DA ME SEKUNDE DELE OD SRČANOG UDARA, A JA OVIM TELOM ZARAĐUJEM 45.000 DOLARA MESEČNO! Ova devojka nema problem da otkrije sve adute! (FOTO/VIDEO)
tiktok/steph333

Stef Oširi (28) je plus sajz model iz Kanade koja na platformi za erotski sadržaj Only Fans mesečno zarađuje oko 45.000 dolara zahvaljujući svojim bujnim oblinama. Tvrdi da ima bokove širine 140 centimentra, a struk od 89 centimetara. Govoreći o veličini grudi kaže da nosi korpe brushaltera 36 DDD što je zaista impozantna mera, budući da su u pitanju grudi sedmice.

Te atribute Stef je rešila da dobro unovči, pa je pre dve godine napustila posao šminkerke i otvorila kanal na sajtu za odrasle, gde plasira erotski sadržaj. U početku je na snimcima krila svoje lice i tako intrigirala fanove. To joj je donosilo zaradu od oko 3.000 dolara mesečno. Nakon što je promenila taktiku i pokazala se u punom sjaju, njena zarada je vrtoglavo rasla i danas broji oko 45.000 dolara za isti period.

tiktok/steph333

Stef Oširi ponosno pokazuje obline

Stef se ne obazire na negativne komentare javnosti jer smatra da ti što je kritikuju verovatno i sami svaki dan gledaju pornografiju.

- Ima raznih komentara na društvenim mrežama. Neki kritikuju, ali ima i onih koji me hvale kako sam za kratko vreme napredovala u erotskoj industriji. Smešno mi je kad me muškarci osporavaju ili pokušavaju da me uvrede kad sam zahvaljujući njima dostigla popularnost i zaradu od koje živim - kaže Oširi za Dejli Star.

Stef otkriva i da je ne kritikuju samo zbog posla kojim se bavi već i zbog gojaznog izgleda. Govorili su joj užasne stvari.

@stephbaby333

Which one?! I leave in two hours! ♬ Miss You (Sped Up Version) - _

- Pisali su mi kako me lekari podržavaju i gledaju moje sadržaje jer ću im biti rednovni klijent zbog svoje kilaže. Jedan muškarac mi je čak napisao da sam na korak do srčanog udara. Ne razumem potrebu za tolikom mržnjom prema meni kada nikoga ne ugrožavam svojim radom. Takvi zluradi komentari me neće pokolebati. Cilj mi je da dostignem zaradu od 100.000 dolara mesečno. Tada ću moći da se posvetim i drugim poslovnim planovima koje imam poput pokretanja linije donjeg veša. Ne želim da budem poznata samo po erotskim snimcima - zaključila je Stef.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)