Moda

OVA NEVESTA SE ODLUČILA NA NESVAKIDANJI KORAK: Umesto da baca pare na skupu venčanicu ona je učinila nešto neočekivano! (VIDEO)

Sidni Hebrug ponela je prelepu venčanicu koju je tri decenije ranije nosila njena majka.

31.01.2024 12:40

OVA NEVESTA SE ODLUČILA NA NESVAKIDANJI KORAK: Umesto da baca pare na skupu venčanicu ona je učinila nešto neočekivano! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sydneyhembrough

Venčanje je poseban dan za mladence ali i za roditelje budćeg bračnog para. Većina nevesta ne štedi kad je u pitanju venčanica jer žele da taj zablistaju. I dok neke mlade čak otputovati u Rim ili Milano u potrazi za najlepšom venčanicom ili izabrati neku haljinu sa potpisom čuvenog dizajnera jedna devojka odlučila je drugačije. 

Printscreen/TikTok/sydneyhembrough

Sidni je pokazala svoju majku u venčanici od pre 3 decenije

 

Umesto da baca ogroman novac na venčanicu Sidni Hembrug je odlučila za za svoju svadbu obuče majčinu venčanicu koja je stara tri decenije. Ona je pokazala na fotografiji svoju majku kako pozira kao nevesta  1994. godine u svilenoj vintaž venčanici, a onda ju je njena ćerka obukla istu haljinu za svoje venčanje. 

U snimku se vidi kako je devojka ushićeno isprobava venčanicu dok joj majka u tome pomaže. Najbolje od svega je što joj majčina haljina stoji kao salivena kao da je krojena po njoj. Venčanica je imala dodatak koji se vezuje oko struka a Sidni je odlučila da napravi samo manje izmene i haljinu učini modernijom.

Njena objava naišla je na pozitivne reakcije na društvenim mrežama a mnogi su joj poručili da će to biti najlepši poklon za njenu majku sigurno.

 

 

- Ja sam sačuvala svoju i mojoj ćerki se ne sviđa i to je ok. U kutiji je 24 godine.

- Volela bih da sam se bolje brinula o svojoj venčanici!

- Ovo je predivno! Nadam se da će moja ćerka obući moju venčanicu jednog dana!

- Tvoja mama je prelepa!

- Vau, kakva predivna mlada!

- Kakva predivna haljina i momenat za obe- bili su neki od komentara.

Venčanica je mnoge oduševila i većina je priznala kako je ona svevremena i da se može prilagoditi drugim generacijama. Drugi su rekli da je momenat deljenja iste uspomene za majku i ćerku izuzetno važan i da bi to trebalo da postane praksa među majkama i njihovim naslednicama, te da se takve tradicionalne stvari održavaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)