Moda

SKOCKANA OD GLAVE DO PETE DOŠLA JE DO ULAZA U KLUB: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, a ona se očajna pita gde je pogrešila! (FOTO+VIDEO)

Red je Tiktokerka kojoj nije jasno zbog čega su joj zabranili da uđe u diskoteku.

03.01.2024 13:00

SKOCKANA OD GLAVE DO PETE DOŠLA JE DO ULAZA U KLUB: Usledilo je nešto čemu se nije nadala, a ona se očajna pita gde je pogrešila! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-crazyb0nes

Tiktokerka koja sebe opisuje kao “Red” najverovatnije zbog jarkocrvene boje kose, nedavno je privukla veću pažnju pratilaca na društvenim mrežama. Ona na ovoj mreži  ima više od 13.000 pratilaca, a najveći broj sadržaja koji objavljuje je o njenoj transformaciji. Primetno je da je ona zaljubljenik u ekstremniji izgled.

Red ima riđu kosu, uglavnom nosi izuzetno jaku crnu senku koju kombinuje sa crvenom, dok crnu bira za boja noktiju i karmina. Ona ima i veći broj pirsinga po telu i licu. Garderoba za koju se odlučuje je gotovo uvek isključivo crna i ima veliki broj detalja u vidu čoker okrlica, narukvica sa bodljama ili glomaznog prstenja. 

Tiktok-crazyb0nes

Nije joj jasno zašto je nisu pustili unutra

Međutim nedavno joj je nije dozvoljen ulazak u jedan klub upravo zbog njene garderobe. Red nije znala šta je u pitanju, budući da je bila scenski našminkana, dok je njena kosa bila u nijansama crnih i jasrkocrvenih pramenova. Imala je crni korset i rukave od crne mrežice koji su padala sa ramena, otrivajući ih. Celu kombinaciju je začinila ogrlicom od poludragog kamenja i još jednom koja je imala privezak u vidu jedra u boji zlata, dok je imala crveno-crnu čoker ogrlicu i kožnu crnu i crvenu narukvicu sa bodljama. Izgleda da to nije zadovoljilo ljude na ulazu koji su joj zabranili dalji prolaz.

Red se vidno tužna vratila kući i usnimila video koji je podelila sa pratiocima. Izraz lica joj je bio takav da je maltene bila na ivici suza. 

- Šta vi mislite? Odbili su mi ulazak u klub jer sam bila u ovome. Da li izgledam “suviše klasično” za klub - upitala je Red svoje pratioce, a o tome je pisao i San.

 

@crazyb0nes what do yall think? do i look too casual for the club #fyp #foryou #theythem ♬ Don't Hate Me - Swing Set Version - Lola Young

 

Video je dobio veliki broj pregleda, a komentari su ubrzo usledili.

- Ne znam šta je uopšte klasično na tebi?

- Ne opterećuj se, nimalo ne izgledaš dosadno, kao što pevušiš na snimku.

- Jedino ukoliko je taj klub imao kodeks oblačenja, recimo u vidu elegantne toalete.

- Da li je to neki fensi klub, rekla si da nije, pa iskreno ne shvatam poentu. 

- Izvini, koji klub? Istog trena im napiši strogo preteće pismo i loš komentar na mrežama o tom klubu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)