Ispovesti

PRED VENČANJE SE SETILA NEZAPAMĆENOG PORODIČNOG SKANDALA: "Moja tajna veza sa bratom će uništiti moj najvažniji dan u životu!"

Ova žena se pita kako je ikada mogla da dozvoli sebi da ima intimne odnose sa bratom od tetke, zbog čega se sada oseća užasno.

27.01.2024 21:00

PRED VENČANJE SE SETILA NEZAPAMĆENOG PORODIČNOG SKANDALA: "Moja tajna veza sa bratom će uništiti moj najvažniji dan u životu!"
shutterstock.com

Intimni odnosi sa rođacima su retki i u većini država se smatraju incestom. Čak i pored toga, ipak se ponekad dešavaju. Jedna žena je to iskusila pre punih 15 godina, a sada se približio dan njenog venčanja, kada će i njen rođak biti jedan od gostiju, što ju je navelo da se preispita.

- Kao tinejdžerka, eksperimentisala sam sa svojim rođakom i sada me sama pomisao da se venčam pred njim čini nesigurnom. Nisam ga videla nekoliko godina, ali i dalje me je uporno sramota zbog toga. Ja imam 30 godina, on 31, i oboje smo nastavili dalje, ali smo odrasli blizu kao deca. Naše mame su sestre i najbolje prijateljice, pa smo provodili puno vremena zajedno u detinjstvu - započinje ispovest ova buduća mlada, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Kao tinejdžerka eksperimentisala sa bratom od tetke

Ona navodi da je sa 15 godina bila prilično neiskusna sa suprotnim polom, a njeni hormoni su divljali.

- Moja osećanja i hormoni su bili uzburkani, ali sve što sam znala bilo je da mi se sviđa moj rođak. Ubrzo je postalo očigledno da se i ja njemu sviđam. Jednog popodneva, dok su naše mame išle u kupovinu, počeli smo se šaliti u mojoj sobi. Na početku, ljubili bismo se i dodirivali preko odeće, ali vremenom je to eskaliralo. Nikada nismo imali pravi se*s, ali u roku od godinu dana smo uradili skoro sve ostalo što je moguće. Na kraju smo izašli iz toga i više nikada nismo pričali o tome, ali kad se setim, osećam se veoma čudno. Svaki put kad vidim svoju tetku ili čujem šta moj rođak radi, vraćaju mi se slike kako se svlačimo jedno drugome. Iako je on oženjen i ima dvoje dece, sama pomisao da će biti prisutan na mom venčanju me dovodi do sloma. Da mogu, ne bih ga ni pozvala, ali ako ga pokušam izostaviti, moja porodica bi se zapitala zašto. Oseća se tako pogrešno što sam se se*sualno igrala sa članom porodice i teško mi je da mu oprostim,kao i sebi. Plašim se da će moja tajna veza sa rođakom uništiti moj najvažniji dan u životu - završila je ona.

shutterstock.com

Plaši se da bi je trenutak kada vidi rođaka mogao potpuno slomiti

Komentari su ubrzo stigli.

- Sasvim je normalno biti se*sualno radoznao kada si mlad i nije neuobičajeno eksperimentisati sa prijateljima ili rođacima.

- Pokušaj da ne dozvoliš da te to definiše. Svi mi radimo stvari za koje kasnije žalimo.

- Konačno, to je tvoje venčanje i stoga tvoja odluka. Ali vi ste oboje nastavili dalje, tako da je ovo zatvoreno poglavlje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)