Moda

DA LI BISTE SE UDALI U OVOJ ODEĆI? Manekenka zapanjila izgledom u gracioznoj nošnji poznatog brenda! (VIDEO)

Jedan snimak na TikToku je privukao veliku pažnju zbog odeće koja oduzima dah.

14.02.2024 20:00

DA LI BISTE SE UDALI U OVOJ ODEĆI? Manekenka zapanjila izgledom u gracioznoj nošnji poznatog brenda! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kashees.official

Sve devojke čekaju dan kad će se održati njihovo venčanje i kad će se pojaviti pred gostima u najlepšem izdanju. Svaka ima nešto po čemu želi da bude zapamćena i svaka svojim stilom želi da ostavi poseban utisak. Iako se većina njih danas odlučuje za komercijalni stil i venčanice na koje su svi navikli da viđaju na veseljima, tradicionalna venčanja i tradicionalna odeća za taj dan uvek privlače posebnu pažnju.

Printscreen/TikTok/kashees.official

Manekenka se pojavila u dizajnerskoj kreaciji koja je mnoge ostavila bez teksta

 

Iako je svako podneblje autentično za sebe, mlade širom Indije, Pakistana i azijskih zemalja uvek su bile u centru pažnje zbog raskošne nošnje koju su nosile za "dan D". Jedna takva mlada pojavila se nedavno u zanimljivom snimku na društvenoj mreži TikTok. Pretpostavlja se da manekenka i glumica nosi dizajnersko delo jednog pakistanskog brenda, a svojom pojavom sve je ostavila bez teksta.

U snimku se pojavljuje mlada žena atraktivnog izgleda i prefinjene lepote koja nosi haljinu optočenu brojnim detaljima i ukrasima, na glavi ima zar, a oko vrata joj blista glomazna ogrlica. Ruke su joj iscrtane kanom, koja je u azijskim zemljama simbol ženstvenosti i kojom se posebno iscrtavaju ruke budućoj mladi na devojačkoj večeri.

Mnoge žene koje su videle stajling ove manekenke priznale su da bi se rado udale u ovoj predivnoj dizajnerskoj odeći.

 

 

- Predivno izgledaš, ovo je zapanjujuće..

- Tvoje ruke sa kanom... Predivne su!

- Predivna si, prava princeza.

- Moja omiljena glumica - bili su neki od komentara.

Glumica je dobila sve pohvale na račun svog izgleda, a mnogi su rekli da je ona odraz prave ženstvenosti i elegancije, te da da bi svaka žena trebalo da sledi njen primer i da prikaže svoju lepotu u najčistijem obliku, bez golotinje i provokativnog izgleda.

Žene su priznale da bi se rado pojavile u ovom izdanju na svojoj svadbi, a mnoge su dodale kako ovo dizajnersko delo sigurno mnogo vredi, te da bi trebalo izdvojiti poseban novac za to.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)