Moda

DOHVATILA JE MAKAZE I U NERVOZI ISEKLA HALJINU DEVERUŠI: Evo šta je nateralo mladu na taj potez! (VIDEO)

Ovakvu scenu uoči venčanja još nikad niste videli.

09.02.2024 11:10

DOHVATILA JE MAKAZE I U NERVOZI ISEKLA HALJINU DEVERUŠI: Evo šta je nateralo mladu na taj potez! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tiktokuuss123

Venčanja su posebni događaji za koje se mlada mesecima sprema. U sklopu svojih priprema razmišlja i o tome šta će njena kuma i deveruše da nose, pa se neretko dešava da priprema haljine za njih. Ovo se posebno odnosi na zapadne kulture gde tradicionalno mladine drugarice imaju posebnu ulogu na venčanju.

Jedna mlada ostala je u potpunom šoku kada je videla haljinu u kojoj se pojavila njena deveruša. Želeći da ona izglda dosta ekskluzivnije i da je u običnoj slip narandžastoj haljini isuviše skromna, mlada se dohvatila makaza i krenula "da stilizuje" haljinu na devojci jednostavnim sečenjem.

shutterstock.com

Kume i deveruše imaju posebno mesto na venčanju mlade

- Šta radiš- čuje se kako šokirana deveruša govori mladoj dok ona u venčanici i sa makazama u ruci seče haljinu na njoj.

- Ne izgledaš dovoljno se*si. Moja deveruša mora da bude se*si, a ovo izgleda isuviše skromno. Neću da šetam kroz onaj prolaz i pravim fotografije, a da ti ovako izgledaš na njima- čuje se revoltirana mlada.

Devojka je drugarici objasnila da je za haljinu platia 2.000 dolara, međutim, ona to nije želela da čuje. Započela je sečenjem rupa oko struka, da bi se kako je rekla "koža dovoljno videla", zatim je prešla na dekolte gde je napravila poseban izrez a onda je skinula sa jedne strane rukav. Stilizovanje haljine završila je sa dva proreza kod nogu i onda je bila zadovoljna.

Pošto je izbezumljena deveruša pitala drugaricu da li zna šta radi, mlada je rekla da je išla u školu za modu tako da savršeno zna kako haljina na njoj treba da izgleda. Bilo je različitih mišljenja zbog ovog mladinog poteza na društvenim mrežama gde se snimak i pojavio.

@tiktokuuss123

Bridezilla transforms bridesmaids dress 😱 ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

-Verujem procesu.

- Samo bih otišla od mlade! Ne želim nekoga u svom životu poput nje za prijatelja.

- Mislim da je mlada ljubomorna zbog toga kako ona izgleda.

- Moj bes ne bi ovo mogao.

- Ta haljina je bila prelepa.

- Ona nije samo savršena mlada već i savršena prijateljica- bili su neki od komentara.

Iako je bilo oprečnih komentara na račun mlade, većina ju je podržala rekavši kako bi isto na njenom mestu uradili ako žele da njihova drugarica lepo izgleda. Iako su mnogi u ovome videli ljubomoru i možda neoprezan potez mlade, većina se složila da je ona savršeno znala kao profesionalac šta radi i da je samo želela da njena drugarica izgleda lepo na njenom posebnom danu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)