Moda

BAKA U DESETOJ DECENIJI PRATI MODNE TRENDOVE: Obožava kožu i otkriva trik kako da izgledate mlađe! (FOTO+VIDEO)

Džoun Samer je rođena 1930. ali to je ne sprečava da se oblači mladalački.

02.02.2024 10:35

BAKA U DESETOJ DECENIJI PRATI MODNE TRENDOVE: Obožava kožu i otkriva trik kako da izgledate mlađe! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-joansumner1930

Glamurozna baka po imenu Džoun Samer, koja ima 93 godine, otkriva svoje tajne za održavanje mladolikog izgleda. Ova baka, poznata kao baka Džoun, obožava da nosi kožnu odeću i ima orman prepun trendi odeće.

Baka Džoun je odlučila da podeli svoj jednostavan savet za održavanje mladolikog izgleda. U jednom od svojih videa na društvenim mrežama, ona je ponosno pokazala svoj poslednji stajling, uz opasku da obožava atraktivnu odeću, posebno kožnu. Ona je istakla da voli kožne jakne i da misli da su “veoma slatke”. Pored toga, dodala je da joj je omiljena suknja od prevrnute kože, a džemper koji nosi savršeno se uklapa sa njenom ogrlicom. Najbitniji detalj ipak je bio veliki kaiš.

Tiktok-joansumner1930

Džoun Samer

Džoun je takođe otkrila da je u mladosti sama pravila odeću, kako za sebe tako i za decu. Otkrila je da sada ima dva puna ormara odeće, ali da će morati da proda neke komade, jer više nema mesta. Njena ljubav prema modi i njen jednostavan pristup održavanju mladolikog izgleda očigledno su inspirisali mnoge, a njeni saveti mogu biti korisni i drugim osobama koje žele da ostanu mladolike i u poznim godinama.

- Nikada, ali nikada ne razmišljajte o starosti. Nema ničega pametnog u starenju, zato svi želimo da ostanemo mladi što duže možemo. Zato samo razmišljajte mladoliko, nikada ne razmišljajte staro. Ne morate se ni oblačiti staromodno, nije vam to potrebno - objašnjava Džoun tajnu održavanja mladolikosti, dok je o njoj pisao i San.

 

@joansumner1930 🤍 What do you guys think of my new outfit?🤍 #glamgran #fashion #suede #leatherjacket #wardrobe ♬ CUFF IT - Beyoncé

 

Njen video na Tik-toku brzo je privukao pažnju, dobivši 24.000 pregleda. Korisnici društvenih mreža su žurili da je pohvale. 

- Izgledate kul i sofisticirano.

- Neverovatna žena!

- Želim da u vašim godinama budem bar upola kao vi!

- Želela bih da imam ovakvu baku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)