Moda

SVI SU GLEDALI U NJEGOVE PATIKE: Mladić je ponosno prošetao obuću koja je za njega vrednija od najskupljeg brenda! (VIDEO)

On je pokazivao jedinstveni par koji je oduševio ljude na mrežama.

22.01.2024 18:05

SVI SU GLEDALI U NJEGOVE PATIKE: Mladić je ponosno prošetao obuću koja je za njega vrednija od najskupljeg brenda! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/soleloco

Iz dana u dan mnogi brendovi izbacuju nove modele sportske obuće koje najčešće kupuju tinejdžeri. Ali, što je veći izbor veći je problem odabrati šta vam najviše odgovara. 

Nesumnjivo je da su neki od poznatih brendova decenijama u samom vrhu na tržištu i da pažljivo osmišljavaju modele patika upravo za ovu vrstu kupaca odnosno za tinejdžere. Međutim, jedan mladić je došao na ideju kako da pokaže svoju kreativnost i prošeta neobične patike ručne izrade. Kad se pojavio u ovim patikama pred drugarima svi su oduševljeno gledali u njegove noge. 

Printscreen/Youtube

Dobre patike su nešto što svi tinejdžeri vole i po čemu se mnogi takmiče

On je na nogama nosio pletene patike  koje su na sebi imale čak i oznaku jednog poznatog brenda sportske opreme iako je bilo jasno da to nisu fabrički napravljene patike. 

Dečak je u snimku u razgovoru sa drugom otkrio da mu je patike isplela baka i to za samo nekoliko dana. U pitanju je par dubokih patika koje su imale i imale i pleteni đon. Mladić je bio oduševljen svojim patikama i s ponosom ih je pokazivao drugarima. Snimak je na Tiktoku sakupio preko 580. 000 sviđanja, a mnogi su bili oduševljeni ovom idejom i bakinim kreativnim radom.

 

 

- Air mags su zaista skupe, ali ove patike su neprocenjive.

- Želim jedan par! Bolje ti je da kažeš baki da nastavi sa pletenjem jer će imati još mušterija. 

- Ovo je daleko vrednije od originala.

- Ponos i samopouzdanje u njegovom glasu su divni! Njegova baka mora da je ponosna kad ima takvog unuka!

- Njegova baka je hit! Svaka čast bako! - bili su neki od komentara.

Oni koji su videli ovaj snimak i prepoznali njenu kreativnost su primerili da bi mogla dobro da unovči svoje veštine u pletenju, a unuk da joj bude model i promoter. Bilo je i onih koji su poručili da je kreativan rad, pogotovo drage osobe, neprocenjiv u odnosu na ono što plaćamo mnogo skuplje u prodavnicama.

Neki su komentarisali kako bi ovaj poznati brend čiji je model baka iskopirala pletivom, trebalo da joj ponudi posao.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)