Moda

DOTERALA SE ZA SAJAM NAKITA, ALI SE OVOM NIJE NADALA: "Želela sam da me zemlja proguta!" (FOTO+VIDEO)

Keri je Tiktokerka koja je doživela neprijatnost na događaju koji je za nju bio važan.

08.02.2024 10:35

DOTERALA SE ZA SAJAM NAKITA, ALI SE OVOM NIJE NADALA: "Želela sam da me zemlja proguta!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-letterboxlove

Keri je Tiktokerka koja je odlučila da se dotera za sajam kozmetike i nakita. To je bio poseban događaj za nju i njen posao i izabrala je elegantnu crnu haljinu midi dužine, ispod koje je ponela crne mrežaste čarape. Međutim baš kada to nikako nije trebalo da se dogodi, usledio je pravi modni peh.

Keri je sa svojim pratiocima podelila nezgodu koju je doživela dok je bila prezenter na sajmu. Objasnila je da je na ovom mestu promovisala svoj brend nakita. Dok je stajala na svom štandu, primetila je problem sa rubom svoje haljine. Ova žena je usmerila kameru ka dole kako bi pokazala svojoj publici veliki rascep koji se formirao duž bočne strane njene haljine. Što se više kretala, rascep se produbljivao, dosežući sve do njenog gornjeg dela butine.

Keri je čak šaljivo zamolila svoje pratioce da joj "pošalju pomoć." Očigledno je da nije ponela presvlaku, a haljina je pukla s boka i svakim njenim korakom pretila je opasnost da se cela pocepa.

- Ljudi, imam pravu noćnu moru. Doživela sam pravu modnu katastrofu. Dakle, ja sam na sajmu, obukla sam lepu malu haljinu i upravo sam otkrila da imam rascep na njoj. Ne znam šta da radim, sve više se cepa i cepa duž moje noge. Prvi put sam se potrudila da se lepo obučem i sada želim da me zemlja proguta - izjavila je Keri na snimku, a o njenoj nezgodi pisao je i San.

 

@letterboxlove The one time I try and dress nice. I want the ground to swallow me 🥲 #wardrobemalfuncition #fail #fyp ♬ original sound - Letterbox Love

 

Ovo je izazvalo smeh kod mnogih koji su videli ovu simpatičnu ženu, ali pojedinima nije bilo ni najmanje smešno, budući da su prošli kroz slične situacije.

- Ne mogu da zamislim ništa gore i to kad ti takva scena najmanje treba!

- Slično mi se desilo nedavno, umalo da ostanem totalno bez haljine.

- Izvini, ali meni je cela tvoja situacija presmešna!

- O, ne, još zvuči kao da ti se neko u pozadini smeje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)