Moda

ALEKSANDRIN STIL JE NEPOGREŠIV: Ona je u modi kao Đoković u tenisu, nije ni čudo što ju je "maznuo" tim Đorđa Armanija!

Prepoznali su je svetski stručnjaci za modu.

11.06.2024 18:55

ALEKSANDRIN STIL JE NEPOGREŠIV: Ona je u modi kao Đoković u tenisu, nije ni čudo što ju je "maznuo" tim Đorđa Armanija!
Instagram-printscreen-aleksandra.jeftanovic

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (48) gazi petu deceniju i svega par godina deli je do ulaska u šestu, ali malo ko bi joj dao godine koje ima. Mnogi se zakljinju da ona izgleda identično kao i dana kada se pojavila na malim ekranima. Za nju vreme kao da je stalo. Njena kosa je podjednako duga i bujna, telo vitko, a godine su joj donele samo izraženiji stil koji su prepoznali modni znalci širom sveta.

Aleksandra se na svom Instagram nalogu pohvalila kako je zvanično postala deo Armani Beauty tima. Nije tajna da je prve eksluzive emisije, naziva "City" na Pinku vodila upravo Aleksandra uz Boška Jakovljevića i Mariju Tarlać. Marija je u međuvremenu počela da se bavi modom i da kreira haljine, a jednu njenu kreaciju je Jeftanovićeva ponela prilikom počasnog prisustvovanja događaju u organitazaciji Armani brenda.

Haljina je bila bela, u gornjem delu u vidu korseta, dok je imala crne linije i bila mini dužine. Donji deo kreacije nije išao tik uz telo već se sasvim blago širio u A-kroj. Šarmantna voditeljka je preko haljine ogrnula beli duži sako ravnog kroja, a ponela je crnu pismo tašnu i svedene crne sandale.

- Ovakav događaj podrazumevao je posebne smernice za garderobu. Sve na meni je rad Marije Tarlać. Ništa nije  posebno pravljeno za ovu priliku, jednostavno, sve što ona radi je posebno. Osećaj kada dobiješ poziv od @ArmaniBeauty i postaneš deo regionalnog tima. Posebna potvrda rada. Hvala @armanibeauty - napisala je voditeljka u opisu.

Instagram-printscreen-aleksandra.jeftanovic

Aleksandra Jeftanović

Fotografije su u rekrdnom roku dobile više od 4.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Vi ste toliko iznad ostalih kad je moda u pitanju, da je ova nagrada malo. Minimum što zaslužujete. Čestitam i naklon do poda za kompletan višedecenijski rad u modi, a izgledate kao ste "zakucani" u 2.- do 3. deceniji. Fenomen ste. Ko Đoković u tenisu!

- Uzahnula, zatreptala i ostala zadivljena. Lepa, baš.

- Ništa manje nismo ni očekivali.

- Nego! Jednom kraljica - uvek kraljica. Čestitke!

- Vau, koliko je lepa ova žena, zasluženo skroz!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)