Roditeljstvo

KADA JE TATA ZAHRKAO BEBA JE BILA VAN SEBE OD STRAHA: Pokušala je da pobegne, a zaboravila da ne zna ni da hoda! (VIDEO)

"Njegova duša je napustila njegovo telo na tren!"

18.07.2024 16:05

KADA JE TATA ZAHRKAO BEBA JE BILA VAN SEBE OD STRAHA: Pokušala je da pobegne, a zaboravila da ne zna ni da hoda! (VIDEO)
Instagram/instagram-philamfamily6

Mnogi ljudi imaju problem sa hrkanjem. To može poremetiti san njihovih partnera, ali nedavno je na mrežama osvanuo urnebesni snimak bebe koja prvi put čuje svog oca kako hrče. Naime, izgleda da je tata čuvajući sinčića zadremao pored njega.

Mama najverovatnije snima video koji je izazvao podeljena mišljenja. Naime, mališan mirno sedi pored oca i smeška se dok ga mama snima. Međutim u jednom trenutku se prostorijom prolomi glasno tatino hrkanje, koje mališanu zasigurno zvuči kao poput zvuka zveri. 

Dečačić se u trenutku prepada, menja razne grimase, koje su prilično smešne, iako njemu verovatno nimalo nije bilo do smejanja. On se u trenu beči, pogleda zabezeknuto oca, pa kao da pokušava da pozove mamu u pomoć ili da odjuri što dalje od tog groznog zvuka koji njemu deluje zastrašujuće.

 

 

Beba još uvek ne može ni da govori niti da hoda, pa jedino što može da uradi je da mimikom pokaže preneraženost, dok rukice  i nogice mahnito bacaka, ne bi li se možda, pomerio sa mesta. U trenutku kada pomsili da je stravičan trenutak prošao, tata ponovo hrkne, pa se mališan opet da u bezuspešni pokušaj bega.

Video je samo na Instagramu dobio više od 215.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- On hoće da ustane i pobegne, ali zaboravio je da još uvek ne zna ni da hoda!

- Uloženi napor da se pobegne 100%, pređeno rastojanje 0%.

- Ne mogu da prestanem da se smejem zbog jadne bebe.

- Jaaaadan mališan, prestani da ga snimaš i spasi ga tog zvuka koji ga plaši!

- Njegova duša je napustila njegovo telo na tren!

- Pogledao je oca u fazonu, odakle pobugu taj zvuk dopire, šta je mog tatu obuzelo?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)