Telo

ČUVENA MADONA (65) SEDI GOLA U KRILU MUŠKARCA! Grudi jedva pokrila kosom, svi se pitaju koji je to mladić iza nje (FOTO)

Kraljica popa je poznata provokatorka - ni godine je ne zaustavljaju!

07.08.2024 12:38

ČUVENA MADONA (65) SEDI GOLA U KRILU MUŠKARCA! Grudi jedva pokrila kosom, svi se pitaju koji je to mladić iza nje (FOTO)
WALTER / Bestimage / Profimedia

Madona ima 65 godina, a sa iznenađenjima ne staje! Pevačica izgleda atrativno, iako mnogi tvrde da se sigurno podvrgla nekoj estetskoj intervenciji te da sada izgleda mnogo drugačije. Ovoga puta, ona je otišla korak dalje, pozirala je bez majice i ičega na sebi, a grudi je pokrila samo kosom. Vrela fotka osvanula je na njenim društvenim mrežama, a ono što je takođe privuklo pažnju je to da nije bila sama.

Na fotografijama je pozirala sa muškarcem koji do sada nije bio poznat. On se krio sa nje, a majicu koju je imala na prvim fotografija, odjednom je odlučila da skine. Sedela mu je u krilu, a fotografije su čista provokacija. Grudi je pokrila samo kosom.

Printscreen/Instagram/MADONNA

Madona sa nepoznatim muškarcem


- Vruća zabava u letnje doba - stajalo je u opisu fotografija, a prvih nekoliko su umetnički odrađene. 

Na njima se vidi skupoceni nakit i ona kako izazovno pozira u crnom gornjem delu. Hiljade njenih obožavalaca je odlučilo da prokomentariše njenu fotografiju. I dok su neki bili oduševljeni, drugi su tvrdili da više ne liči na sebe, kao i da je ovo previše, pogotovo za javnost. Takođe, neki su je kritikovali zbog estetskih intervencija komentarišući da ne liči na sebe.

Printscreen/Instagram/MADONNA

Madona bez ičega na sebi

- Ovo je trenutak kada shvatite da Madona jednostavno postaje sve zapanjujuća sa godinama! 

- Izgleda kao karikatura sebe. Mnogo je loše "odrađena".

- Opet se loše ponašaš Madona? 

- Hajde da realno shvatiš svoje godine. Bila si predivna pre 10 godina, sada izgledaš kao karikatura, ovo je zaista loše, izvini.

- Jedna stvar u vezi sa Madonom je da je uvek bila ista od 80-ih i zato je volim - bili su samo neki od komentara ispod njenih slika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)