Zanimljivosti

IMA 65 GODINA I OSTAVILA JE 35 GODINA MLAĐEG DEČKA: Uvek šeta "piletinu", a evo na koje fore ih hvata!

Ona je već u potrazi za novih dečkom.

09.06.2024 18:38

IMA 65 GODINA I OSTAVILA JE 35 GODINA MLAĐEG DEČKA: Uvek šeta "piletinu", a evo na koje fore ih hvata!
Tanjug/AP Photo/Silvia Izquierdo

Kraljica popa Madona je često bila u centru pažnje zbog svog ljubavnog života, ali njen nedavni raskid sa Džošom Poperom izazvao je interesovanje iz sasvim novog razloga: njenog nekonvencionalnog pristupa izlaženju. Iako je razlika u godinama od 35 između Madone i Popera mnogima u startu izazvala nevericu, pravo iznenađenje dolazi od njene detaljne metode selekcije potencijalnih partnera.

- Madona je napravila pauzu nakon raskida sa Džošom, ali se sada vratila starom rutinskom procesu u kojem bukvalno muškarce provodi kod neki vid audicije, dok ne pronađe pravog, ali preferira mlađe muškarce - otkrio je izvor blizak pevačici za Yahoo.

Naime, navodno još od razvoda sa režiserom Gajem Ričijem koji je bio pre čak dve decenije, Madona je odlučila da pristupa svom ljubavnom životu na isti način kao i svojoj karijeri, a to znači krajnje metodično i poslovno. Njene metode za izlaske možda su nekonvencionalne, ali pokazuju njenu odlučnost da zaštiti svoje emocije dok upravlja svojim ljubavnim životom, koji često privlači pažnju zbog njene sklonosti prema mlađim muškarcima.

- Odlučila je da više nikada ne dozvoli da joj srce bude previše uključeno, jer ju je razvod sa Ričijem duboko povredio. Sada svoj ljubavni život tretira kao poslovni angažman - objasnio je izvor za Life & Style Magazine.

Madonina selekcija je temeljna. Potencijalni momci prolaze kroz rigorozne intervjue i moraju zadovoljiti brojne kriterijume. Osim toga, svi su obavezni da potpišu ugovore o poverljivosti kako bi se očuvala privatnost. Navodno, kada joj dosade ili prestanu da je zadovoljavaju na svakom nivou, ona ih se oslobađa, obično sa "lepim oproštajnim paketom".

Kontrolna lista je zahtevna, a podrzumeva sledeće: atraktivnost, atletsku građu, talentovanost, zabavu, lojalnost i strastvenost su samo neki od zahteva. Madona je, prema rečima izvora, izuzetno vešta u prepoznavanju onih koji su zainteresovani samo za njenu slavu. Trenutno, ona "testira" francuskog pevača Erika Labata.

- Madona veoma lako može prepoznati lovce na slavu na kilometar. Zato želi momka koji je zaista privučen njom samom, a ne njenim imenom. Sada daje šansu novom momku, francuskom pevaču Eriku Labatu i ako sve bude kako treba, on će biti njen sledeći dečko. Dok joj ne dosadi, naravno. Što se tiče Džoša Popera, njihov raskid je prošao prijateljski i bez drame. Madona njega skoro nije viđala mesecima zbog svog svog rasporeda. Nema "zle krvi" i dalje su dragi jedno drugom. Trenutno veza nije ostvariva i malo su zahladili, ali ostaju prijatelji - istakao je izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)