Zanimljivosti

MUČILA SE GODINAMA SA KILAŽOM, A SAD SE OSUŠILA KAO GRANA: Pevačicu prozivaju da je koristila ozloglašene injekcije

Ona je novi izgled pokazala na nedavnom nastupu u Meksiku i Las Vegasu.

21.05.2024 16:45

MUČILA SE GODINAMA SA KILAŽOM, A SAD SE OSUŠILA KAO GRANA: Pevačicu prozivaju da je koristila ozloglašene injekcije
Credit: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Čuvena pevačica Kristina Agilera (43) osim po odličnim pesmama i glasu, ona je bila je poznata i po svojim zanosnim oblinama. Kristina je godinama muku mučila sa viškom kilograma, a onda je odjednom pokazala vitko telo. 

Jedan njen obožavalac postavio je na društvene mreže snimak pevačice tokom gostovanja u jednoj emiciji u Meksiku gde se vidi da je drastično smršala. Ona je gostovala na televiziji povodom koncerta koji je imala u ovoj zemlji.

Procena je da je izgubila gotovo 20 kilograma za kratko vreme i osušila se kao grana.

Sumnje fanova

Svoj novi izgled Kristina je nedavno predstavila i na nastupu u Las Vegasu. Bila je obučena u tesan, se*si bodi koji je naglašavao njen tanani stručić dok je pevača čuveni hit "What A Girl Wants".

Njen mršaviji izgled našao se na meti komentara fanova na društvenim mrežama koji sumnjaju da je koristila ozloglašene injekcije Ozempica, koji inače koriste dijabetičari, a koje su postale hit među slavnima za skidanje viška kilograma. 

- Pevaj zajedno sa mnom... Ozempic! - napisao je jedan od njenih fanova asocirajući na reklamni džnig za ovaj lek.

- Prokletstvo, izgleda neverovatno! Voleo bih da i ja mogu da budem na Ozempicu kao i svi drugi, ali plašim se neželjenih efekata.

- Ozempik ima užasne posledice, ali iskreno, za nju je učinio čudo. Izgleda neverovatno.

- Najbolji Ozempic rezultat do sada! - bili su samo neki od komentara na novi izgled pevačice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

A, pre samo nekoliko meseci Kristina je za magazin Health rekla da mrzi da bude super mršava, da je počela da prihvata i voli svoje obline i svoje telo takvo kakvo jeste. 

Nakon višegodišnje bitke sa viškom kilograma sad je mršavija nego ikad. Kako je svojevremeno rekla pridržava se zdrave ishrane i rigoroznom vežbanju, a praktikuje jogu, boks, trening snage kao i kardio vežbe, a trenira dva do pet puta nedeljno.

Međutim, njeni fanovi su uvereni da je zapravo koristila injekcije Ozempica kako bi smršala. Ovaj lek je namenjen lečenju dijabetesa tip 2, a poslednjih meseci postao je popularan i koriste ga i zdrave osobe za mršavljenje. Veruje se da "zatvara apetit", usporava varenje hrane u stomaku čime duže traje osećaj sitosti, uzima se manje hrane i tako mršavi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Lekari apeluju da se ovaj medikament nikako ne sme koristiti za mršavljenje i bez nadzora doktora zato što može imati ozbiiljne posledice po zdravlje. 

Posebno je opasno kupovati ga preko interneta, jer zapravo ne znate šta koristite. Samo neke od opasnih nus pojava uzimanja Ozempica na sopstvenu ruku su:

  • jake mučnine i povraćanje
  • dijareja 
  • višak kože koja se pojavljuje na telu nakon mršavljenja
  • više bora na licu usled gubitka masnog tkiva
  • poremećaj rada pankreasa
  • dehidratacija
  • bol u stomaku usled pankreatitisa
  • otežano disanje
  • pojačan osećaj žeđi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)