VIP saveti

Slavni se zaklinju u ovih 5 NAVIKA pomoću kojih su SMRŠALI! Isprobajte ih odmah!

Svaka zvezda ima neke svoje trikove putem kojih je uspela da izgubi kilažu, a Srećna Republika vam otkriva neke od njih.

09.07.2022 09:00

Slavni se zaklinju u ovih 5 NAVIKA pomoću kojih su SMRŠALI! Isprobajte ih odmah!
Tanjug/AP

Leto je vreme koje nije posebno atraktivno za osobe koje smatraju da nisu dovele svoje telo u željenu formu. Ponedeljak se tako pretvara u sledeći ponedeljak kada ćemo se baciti na dijetu, pa se samo u jednom trenutku uhvatimo da se vrtimo u začaranom krugu. Poznate ličnosti su posebno pod budnim okom fanova koji odmah uoče njihove oscilacije u kilaži. S druge strane, navike kojih se svetske zvezde pridržavaju, a koje im omogućavaju da zadrže odličnu firmu, stalno su interesantna tema za "obične" ljude. 

Srećna Republika vam otkriva 5 navika u koje se zakljinju poznati, tvrdeći da su pomoći njih smršali.

1. Kristina Agilera isprobava novu hranu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Popularna pevačica se oduvek borila s viškom kilograma i oscilacijama u težini, ali je u poslednje vreme pronašla mir.

- Neverovatno je šta malo vremena može da učini za telo, a tako i za um i duh. Ona istražuje novu hranu i nove metode vežbanja. Ne samo zbog težine, već zbog opšteg blagostanja i zdravlja - izvor blizak Kristini Agileri rekao je za časopis People.

2. Simon Kovel je izbacio određenu hranu

Jednog od sudija američkog šou-programa "Ja imam talenat", Simona Kovela, njegov lekar je motivisao da smrša preporučivši mu da promeni način ishrane.

- Savetovali su ga da iz ishrane u potpunosti izbaci meso, mlečne proizvode, pšenicu i šećer. Takođe, planira da se odrekne i ribe. On, s druge strane, voli pivo i cigarete, ali ih sada povremeno konzumira kako bi redukovao kilažu - rekao je neimenovani izvor za San.

3. Rebel Vilson probušila kašiku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Australijska glumica je 2020. godinu posvetila brizi o svom zdravlju i otad je napravila mnoge promene u ishrani i načinu života.

- Samo pokušavam da nađem ravnotežu. Ništa nije van granica. Mogu da jedem ono što sam jela ranije, ali u manjoj količini. I onda se osećam dobro - rekla je ona za People.

4. Adel smršala uz kardio

Pevačica Adel je privukla najviše pažnje kada je drastično smršala. Ona nikada nije otvoreno govorila na koji način je došlo do toga, ali prave informacije uvek negde procure.

- Adel radi 60-minutne vežbe koje uključuju kardio treninge i pilates. Pronašla je rutinu koja funkcioniše i uživa u tome - izvor blizak pevačici je podelio detalje njene transformacije za US Weekly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

5. Dru Barimor našla ličnog trenera

Još jedna glumica našla se na našoj listi. Njen savet je da pronađete trenera koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve u vezi sa zdravljem i fitnesom.

- Potrebno je da nađete nekog ko će na najbolji način uvideti kako da izvučete maksimum iz sebe. Potrebne su nam pametni, mudri i razumni ljudi koji će nas videti i motivisati bolje nego što to možemo mi sami sebe - objavila je ona na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)