Zanimljivosti

ŠOK I NEVERICA! PEVAČICA DO DETALJA OPISALA KAKO PRUŽA ORALNO ZADOVOLJSTVO: Ovo je malo ko očekivao od nje, to retko koja žena voli! (VIDEO)

Kristina Agilera odlučila je da otkrije tajne iz spavaće sobe sa svojim partnerom, pa malo otišla i predaleko.

12.04.2023 21:01

ŠOK I NEVERICA! PEVAČICA DO DETALJA OPISALA KAKO PRUŽA ORALNO ZADOVOLJSTVO: Ovo je malo ko očekivao od nje, to retko koja žena voli! (VIDEO)
Joe Burbank/Orlando Sentinel via AP

Poslednjih godina sve više se javno govori o intimi, čak i sa potpunim strancima. Međutim, iako deluje da je sve previše se*sualizovano i dalje neki mogu reći da ne govorimo dovoljno o predigri i načinima na koje možemo uzbuditi partnera. Konkretko, ne govori se dovoljno o ​​oralnom se*su. Takvog je mišljenja i pevačica Kristina Agilera (42) koja je nedavno navela ljude da pričaju o činu predigre. Nedavno je razgovarala sa Aleksom Kuperom u podkastu "Call Her Daddy" gde je dala nekoliko prilično iskrenih priznanja na tu kontroverznu temu.

Pored toga što je ljudima pružila detalje onoga što ona i njen partner, Metju Rutler, rade u spavaćoj sobi, rekla je i da ima mnogo "škakljivih" stvari koje voli u intimnim odnosima.

Tanjug/AP

Kristina Agilera progovorila o intimi

- Se*s je zabavan. Takođe, poznavanje svog tela je toliko važno, a njega ćete upoznati tek kada prvo provedete vreme sa sobom. Tako ćete znati šta da tražite od svog partnera kako bi vas uzbudio. Kada sam prvi put istraživala svoje želje i koristila vibrator, sve se promenilo. Bila sam oduševljena kada sam shvatila da ga mogu uvek imati uz sebe, to me je dodatno uzbudilo - bez ustručavanja je ispričala pevačica.

Ona je otišla korak dalje, pa je progovorila o oralnom se*su i kako uživa i u njemu, uprkos činjenici da ga mnoge dame ne preferiraju.

- Volim oralni se*s. Uživam u njemu i poznajem svaku osetljivu tačku na organu svog partnera i tačno znam kako da ga uzbudim. Čujem da se nekim ženama to ne sviđa, ali koliko ja znam muškarce to veoma uzbuđuje - poručila je Kristina.

Iako se hvalila svojim talentima, rekla je da će svaki momak uživati u različitim stvarima kada je oralni se*s u pitanju. Iz tog razloga je rekla da ne smatra da bi mogla da da konkretan savet po tom pitanju, ali je primetila da neki muškarci ne vole da im se dodiruju testisi jer su mnogo osetljivi, dok drugi uživaju u tom delu predigre, pa čak vole i kada ih partnerka "grubo pomera".

Prošlo je više od dve decenije otkako je Kristina pokrenula puls izdavanjem kontroverzne pesme "Dirty", ali je prilično jasno da se i dalje ne plaši da bude malo nevaljala kada su intimni odnosi u pitanju i da to čak podeli sa celim svetom. 

 - Se*sualnost je vrlo specifična stvar, ono što bi se nekome moglo svideti, drugome možda ne bi, a intimnost ima različite nivoe - prokomentarisala je Agilerova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)