Zanimljivosti

RIKI MARTIN POKRIO SRAMOTU NA BINI: Kad su Madonini plesači zaigrali, usledilo je uzbuđenje koje nije mogao da kontroliše! (VIDEO)

Čuvena latino zvezda na performans je došao na poziv Madone.

09.04.2024 11:35

RIKI MARTIN POKRIO SRAMOTU NA BINI: Kad su Madonini plesači zaigrali, usledilo je uzbuđenje koje nije mogao da kontroliše! (VIDEO)
Credit: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Poznati latinoamerički pevač Riki Martin se skoro razišao sa svojim suprugom i čini se da je odustao od šou biznisa sve dok ga Madona nije pozvala na svom nastupu prošle nedelje u Majamiju. Pedesetdvogodišnja zvezda se pridružila na sceni isto tako kontroverznoj Madoni u jednoj dvorani gde su ocenjivali performans plesača.

Dok su igrači zanosno igrali ispred nosa latinoameričkoj zvezdi on je u jednom trenutku dobio erekciju, pa se pokrio tablama sa ocenama koje je držao u rukama kako bi to sakrio. Sreća, pa je nosio široke pantalone pa je uspeo da sakrije svoje uzbuđenje. Mnogi su gledajući ovaj snimak ostali u šoku, a bilo je i onih koji su komentarisali da je i Riki samo čovek od krvi i mesa. 

 

 

Riki koji je snimak podelio na svom Instagram profilu nije komentarisao erkeciju koju je imao na bini, iako su ga panovi pitali o tome. On se samo zahvalio Madoni na sjajnoj zabavi i šou programu u kome je učestvovao.  

Ranije ove godine Martin je otkrio tokom epizode "Uživo sa Keli i Markom" da se njegov prvi susret sa Madonom dogodio 1999. godine nakon nastupa na dodeli "Gremija" i od tada njihovo prijateljstvo traje. On je tom prilikom otkrio kako je Madona došla u bekstejdž da ga upozna.

Kontroverzni snimak njegove erekcije na bini usledio je nakon njegovog priznan ja da je spreman za novu ljubav nakon razvoda sa suprugom Džvanom Josefom. 

 

 

- Odlično sam i kuliram. Brinem o svojoj deci i provodim vreme sa njima. Ja sam sada na dobrom mestu i sviđa mi se tako. Uvek sam za flert, znaš, stvarno sam kul- rekao je Martin nedavno za "Whats what happens live."

Hitmejker i njegov bivši muž objavili su vest o razvodu u julu prošle godine, prenosi Dejlimejl.

Pevač je jednom prilikom za medije izjavio kako ta odluka da se razvedu nije bila skorašnja i da su njih dvojica već "prošla fazu tugovanja kada je javnost saznala za njihov razlaz".  Par se inače venčao 2017. godine i dele dvoje dece: ćerku Luciju i sina Rena.

Riki takođe ima blizance tinejdžere Matea i Valentina  koje je dočekao kao samohrani roditelj 2008. godine putem surogat majčinstva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)