Roditeljstvo

MAJKA JE NA TREN NAPUSTILA KUHINJU: Devojčica se dočepala brašna i napravila haos, a onda uradila nešto neočekivano! (VIDEO)

Iako znaju šta im je dozvoljeno, a šta ne, deca često pokušavaju da prekorače granice

08.04.2024 09:40

MAJKA JE NA TREN NAPUSTILA KUHINJU: Devojčica se dočepala brašna i napravila haos, a onda uradila nešto neočekivano! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/5minutefails03

Majčinstvo je vrlo odgovoran i izazovan posao, ali u isto vreme izuzetno lep i ispunjavajući. Beležeći razne trenutke sa svojom decom, mnoge majke pokazuju kako oni odrastaju i kako je kuća ispunjena lepom atmosferom. Iako su nekada posredi dečiji nestašluci, roditelji često znaju da zažmure na to, samo da bi se na nešto slatko nasmejali. 

U nizu takvih "nezgoda" koje su mnogi roditelji rado delili na društvenim mrežama, pojavio se i jedan urnebesan snimak bebe devojčice koji je sve nasmejao.

shutterstock.com

Stvaranje nereda za malu decu je uobičajeno, nekada igračkama a nekada čak i hranom

Kako su mame nekad raspoložene da deci dozvole sve i to samo na trenutak pošto su izašle iz kuhinje pokazuje i simpatična devojčica, koja je uspela da ukrade tren dok nije pod maminom kontrolom i da napravi haos u kuhinji.

Pošto se majka pojavila na vratima kuhinje zatekla je šokantnu scenu: njena ćerkica je svuda oko sebe prosula brašno. Držeći u rukama vrećicu koja je bila otvorena i skoro pa potrošena, beba je zbunjeno gledala u majku, a onda je mama želela da čuje objašnjenje.

- Hoćeš li mi reći šta si to uradila - čuje se žena u snimku, a devojčica istog trenutka ustaje i trči ka dnevnoj sobi kako bi izbegla ukor.

Ipak, majka je ovo dočekala uz smeh, što je devojčici bila potvrda da može da se opusti, pa se i ona pridružila toj zabavi sa majkom. Bez obzira na to što je bila nestašna i napravila mami dodatni posao, na TikToku je sakupila simpatije ljudi koji su priznali kako im je video izmamio osmeh i ulepšao dan.

 

 

- Mislim da ona ne želi da objašnjava.

- Ali način na koji je pobegla...

- Ona je nevina dok se ne dokaže suprotno.

- Toliko je slatka.

- Ona je toliko slatka da ne možeš da se naljutiš - bili su neki od komentara.

Preslatka devojčica je rastopila srca većine korisnika ove mreže, a mnogi su priznali kako nikad ne bi mogli da se naljute na nju zbog načina na koji je odšetala, a onda se vratila uz vragolasti osmeh, želeći da relativizuje svoju grešku. Neki su se našalili kako će malena moći uspešno da "manipuliše" drugima i to na lep način, te da dobije sve što poželi. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)