Roditeljstvo

RODITELJI SU ODLUČILI DA IZAĐU IZ SOBE I PROVERE ŠTA ĆE DECA POTOM URADITI: Zbog reakcije mališana svi su šokirani! (VIDEO)

Svi smo se u detinjstvu suočavali sa pitanjem da li više volimo tatu ili mamu, ali u ovoj porodici izgleda da to pitanje nema svrhe postaviti

05.04.2024 13:14

RODITELJI SU ODLUČILI DA IZAĐU IZ SOBE I PROVERE ŠTA ĆE DECA POTOM URADITI: Zbog reakcije mališana svi su šokirani! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@chrisandchenoa

Kris i Čenoa, ljubavni par koji uživa u snimanju zabavnih sadržaja za TikTok, oduševljava pratioce simpatičnim uvidima u svoj porodični život. Nedavno su odlučili da sprovedu mali društveni eksperiment, a rezultati su ih prijatno iznenadili.

U njihovom najnovijem videu, porodica koju čine roditelji i troje dece okupila se na kauču. Tad je Kris odlučio da napusti sobu i proveri da li će neko od dece koju je dobio sa Čenoom krenuti za njim. Na opšte zaprepašćenje oca, sve troje dece ga je pratilo u stopu. Potom je i Čenoa rešila da proveri koliko mališana će poći za njom kad krene iz prostorije. Dvoje mlađih su krenula za mamom, dok je najstariji sin odlučio da ostane u sobi.

shutterstock.com

Dok su mala, deca biraju kojem roditelju će biti privrženija

Simpatični snimak njihove igre "prati vođu" brzo je postao viralan, skupivši 1,3 miliona pregleda. Neočekivane reakcije mališana u videu dirnule su gledaoce, rezonujući kako sa roditeljima, tako i sa onima koji to još nisu postali. Način na koji su deca oponašala postupke svojih roditelja na tako komičan način ostavio je mnoge da se dive spontanosti detinjstva.

 

@chrisandchenoa Who won this time? Mom or dad?! Our kids are one of the greatest gifts from God! These silly challenges don’t really mesn anything but it’s fun to do and see their reactions! We absolutely love our children and thank God for them! Don’t take your children for granted. 💛💛💛 #chrisandchenoa #momsoftiktok #moms #dad #family #baby #familygoals #parents #momma #parenting #toddler #dada #mom ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

 

- Tata je pobedio!

- Bravo, deco! Tata vam je očigledno iz nekog razloga zanimljiviji.

- Samo krenite u toalet i sva deca iz kuće će krenuti za vama da vas baš tad nešto pitaju...

- Preslatko je kako beba ide za tatom...

- Ženo, obožavam tvoje haljine i tvoje eksperimente - pisali su pratioci na TikToku.

Jedan tata se požalio da on nije imao tu vrstu povezanosti sa svojom decom:

- Uh, u mom slučaju nije bilo tako. Tate se nikad ne prate. Mogao sam da nestanem na 20 minuta ili da dreždim ispred dece, svejedno. Klinci bi me u oba slučaja ignorisali.

U vreme kada društvene mreže često mogu biti ispunjene negativnošću, Kris i Čenoa svojim bezbrižnim pristupom deljenju porodičnog života služe kao osveženje. Njihova sposobnost da šire radost i smeh kroz jednostavne, iskrene trenutke nesumnjivo je dirnula njihovu sve brojniju publiku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)