Roditeljstvo

ŠTA SE DEŠAVA KADA TATA OBLAČI ĆERKU: Ovakva greška mogla je da bude kobna po telefon njegove žene! (VIDEO)

U poslednjem trenutku je sakrio od supruge šta je uradio.

04.04.2024 14:02

ŠTA SE DEŠAVA KADA TATA OBLAČI ĆERKU: Ovakva greška mogla je da bude kobna po telefon njegove žene! (VIDEO)
instagram-jayplussharon

Mnogima se često dešava da ne mogu da nađu mobilni telefon i to baš kada treba negde da krenu. Ma koliko ga tražili, dešava se da ostane tamo gde nam nikada ne bi palo na pamet da ga tražimo. Međutim, ono što je uradio jedan tata zapanjilo je ljude, a njegov snimak je dostigao milionsku gledanost na društvenim mrežama i nasmejao mnoge.

Na snmku se vidi mlađi bračni par koji zajedno sa ćerkicom izlazi iz kuće spreman da nekud krene. Žena se tek u tom trenutku dosetila da nije ponela telefon i pita supruga da li ga je možda video. Muškarac odgovara da nije primetio, pa ona u žurbi ulazi u kuću. Pored njih tu je i njihova ćerkica od oko dve do tri godine. 

Tata je po svemu sudeći obuvao devojčicu, pa mu j jednom trenutku pogled pada na japanke koje malena nosi na nogama. Naime, ona ima japanke na stopalima i tata u jednom trenutku primećuje da je boja japanki različita. On istog trenutka shvata o čemu se radi i uzima nožicu svoje ćerkice i kad joj je izuo japanku shvata da ona ne nosi na nozi papuču već majčin mobilni telefon koji ima maska koja je identična kao i japanke. 

Muškarac istog trenutka, bez mnogo razmišljanja skida telefon čiju je futrolu iskoristilo kao dečiju japanku i ubacuje ga u automobil. Potom i dovikuje ženi da joj je pronašao telefon. Na njeno pitanje gde je bio, on glumi kako joj je telefon zapravo bio u kolima. Snimak se tu završava, a pretpostavlja se da je mama pomislila da je ćerkica jednostavno krenula bez jedne japanke, umesto da je hodala po maminom ekranu telefona.

- Kada te tata obuče - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio četiri i po miliona sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Plačem od smeha, ali zašto je maska za telefon zaista kao japanka?

- Pa ovo je otac godine.

- Ne možete ga kriviti, taj telefon je zamaskiran kao obuća za decu.

- Nevina beba nema pojma šta se dešava i zašto je bosa.

- Uopšte nisam primetila da devojčica nosi obuven telefon!

- Situacja kada ti je tata više kao stariji brat.

- Mama neće primetiti sve dok ne počne da se pita kako joj je kamenje izgrebalo ekran telefona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)