Roditeljstvo

TATA JE PRIŠAO ĆERKICI I POČEO DA CRTA: Malena je na trenutak zastala, a onda uradila nešto neočekivano!(VIDEO)

Snimak je oduševio ljude na društvenim mrežama

02.04.2024 11:55

TATA JE PRIŠAO ĆERKICI I POČEO DA CRTA: Malena je na trenutak zastala, a onda uradila nešto neočekivano!(VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@livxhayes

Očevi su posebno slabe na ćerkice, pogotovo dok su one veoma male i dok tek upoznaju svet oko sebe. Trude se da svaki slobodan trenutak provedu sa njima, igrajući se i vraćajući se u vreme detinjstva i bezbrižnosti. Devojčice su posebno vezane za očeve, jer im oni dopuštaju mnogo toga što mame ne bi dopustile deci. Tate to, naravno, koriste, pa i ne čudi što su snimci tata i ćerkica viralni na mrežama.

Snimak jednog tate sa devojčicom prikupio je sve simpatije na društvenoj mreži TokTok. Snimila ga je mama, odnosno supruga muškarca koji je od ćerkice dobio najvredniji poklon koji roditelj može da dobije.

shutterstock.com

Tate su posebno slabe na žensku decu

 

Malena koja je tek prohodala stajala je sama na tepihu u svojoj sobi, a ispred nje je bila prostirka. Tata je ušao u sobu, uzeo flomaster i bacio se na crtanje, što je devojčicu oduševilo. Ona je na trenutak zastala, a onda je prišla tati, pomazila ga po glavi i poljubila ga u glavu u znak zahvalnosti.

Mama, naravno, nije očekivala ovakav rasplet situacije, ali ju je ćerkicin gest raznežio, pa je odlučila da podeli snimak na mrežama uz komentar "Najslađi trenutak". Snimak je veoma brzo postao viralan, a oni koji su ga pogledali podelili su utiske u odeljku za komentare.

 

 

- Ova beba je mnogo voljena i na isti način uzvraća svojim roditeljima. To je tako divno videti.

- Ti je naučeno ponašanje. Beba radi ono što vidi da rade ljudi oko nje. Mama i tata, uradili ste odličan posao sa ćerkicom!

- Ona oseća toliko ljubavi prema tati da je morala da ga pomazi i poljubi... Tako je slatka!

- Ovo je predivno! Moj sin ima barem pet takvih epizoda dnevno i ja svaki put kad me pomazi i poljubi zaplačem od sreće.

- Želim da moja buduća beba bude na isti način nežna prema svom tati.

- Suprug i ja ćemo dobiti ćerku posle 14 godina pokušaja i jedva čekam ovo - pisale su raznežene mame ispod snimka. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)