Roditeljstvo

MUŽ NIJE SKIDAO POGLED SA TELEFONA, A ŽENA SE DOSETILA KAKO DA GA TRGNE: Priredila mu je iznenađenje koje dugo neće moći da zaboravi! (VIDEO)

Evo šta se dešava kada je sva vaša pažnja usmerena samo na Internet.

31.03.2024 11:37

MUŽ NIJE SKIDAO POGLED SA TELEFONA, A ŽENA SE DOSETILA KAKO DA GA TRGNE: Priredila mu je iznenađenje koje dugo neće moći da zaboravi! (VIDEO)
Instagram-benny.und.angie

Muškarci koji dosta vremena provode uz mobilni telefon, umesto uz porodicu često su “na udaru”. Bilo da time zanemaruju svoje partnerske ili roditeljske obaveze, obično usledi veliki broj kritika na njihov račun. Jedna žena je, znajući koliko njen suprug vremena provodi na telefonu, želela da se našali sa njim. Tako je nastao snimak koji je nasmejao mnoge na društvenim mrežama.

Video počinje kadrom ovog tate koji sedi za kuhinjskim stolom i gleda u mobilni telefon. Njegova supruga je iskoristila priliku da mu da kašicu kako bi nahranio njihovo dete. 

Ovaj tata ne skreće pogled sa telefona, kad mama donosi umesto deteta lutku veličine prave bebe, ali ono što je najbizarnije na njoj je stravična maska koju ima. Žena smešta lutku u hranilicu za bebe. Zamišljeni tata i dalje ništa ne shvata, već i dalje gledajući u telefon kreće da hrani bebu i tek tada uočava prizor ispred sebe.

Najsmešniji trenutak kreće kada on podiže pogled i ugleda lutku sa maskom. On ispušta i prosipa kašicu, glasno opsovavši. Onda pokušava da ustane, međutim sapliće se i dodiruje slučajno lutku ispod stola koja izgleda identično kao da se sama pokreće, pa čovek ponovo preživljava scenu prestravljivanja. 

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 290.000 sviđanja i veliki broj komentara.

- Ne podnosim ljude koji su zavisni od mobilnih telefona.

- Tužno je što mu je telefon važniji od supruge i deteta...

- Ova maska je zaista zastrašujuća i da je na detetu, a kamoli lutki.

- Trenutak kada se spotakao o lutku, a ona se pomera je epski!

- Gledam i smejem se već peti put!

- Vrhunska podvala! - komentarisali su ljudi koji su pogledali ovaj snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)