Roditeljstvo

GODINAMA JE PRIŽELJKIVALA BRATA ILI SESTRU: Reakcija devojčice kad joj je tata spustio bebu u ruke je neprocenjiva (VIDEO)

Punih deset godina molila je roditelje da joj podare najbolje društvo na svetu, a kad je usledio prvi susret sa novim članom porodice malena nije mogla da obuzda ushićenje

24.03.2024 13:15

GODINAMA JE PRIŽELJKIVALA BRATA ILI SESTRU: Reakcija devojčice kad joj je tata spustio bebu u ruke je neprocenjiva (VIDEO)
Instagram/i_manjarichauhan

Odrastanje uz brata i sestru je posebno iskustvo koje se pamti do kraja života. Iako među decom, barem dok su mala, često postoje sitne čarke, ljubav koju braća i sestre osećaju jedni prema drugima ne može se ni sa čim meriti. Zato i ne čudi što mnogi mališani koji su jedinci čeznu da im mama i tata podare najbolje društvo na svetu.

O bratu ili sestri maštala je i jedna devojčica iz Indije, i to punih 10 godina. Njena želja da dobije brata ili sestru bila je toliko jaka da je iz dana u dan ponavljala roditeljima da najviše na svetu želi da postane starija sestra. Malena je bila veoma uzbuđena kad je saznala da će njeni roditelji dobiti još jedno dete, a ona brata ili sestru, ali nije mogla ni da pretpostavi kako će reagovati kad prvi put bude videla novorođenče.

Shutterstock

Devojčica je uporno tražila od roditelja da joj podare brata ili sestru

Za taj deo „posla“ pobrinuo se ponosni tata koji je stariju ćerku odveo u porodilište da je upozna sa tek rođenom bebicom.

Iako veoma uzbuđena što će se upoznati sa najmlađim članom porodice, devojčica je strpljivo stajala u delu bolničke sobe dalje od boksa sa bebom. Svečano odevena, u roze suknjicu od tila i belo-roze majicu sa natpisom „barbi“, širom otvorenih očiju je gledala tatu kako uzima bebu u naručje i prilazi joj. Ne mogavši da izdrži da tata napravi još nekoliko koraka devojčica je krenula ka njemu, a onda stavila ruku preko usta, ushićena zbog susreta sa bebom.

Kad joj je tata dao do znanja da će joj predati novorođenu sestricu, devojčica je ispružila ruke i s puno zahvalnosti prihvatila bebu.

"Svedočite čistoj radosti kad starija sestra prvi put upoznaje svog novorođenog brata ili sestru, moje srce je puno zahvalnosti", navedeno je u opisu snimka koji je prikupio veliki broj sviđanja i komentara na Instagramu.

Ponosni roditelji su kroz komentare otkrili da su dobili još jednu devojčicu, te da je njihova starija ćerka opčinjena sestricom od njihovog prvog susreta.

Pratioci su bili oduševljeni iskrenom radošću devojčice koja je s nestrpljenjem iščekivala prvi susret sa najmlađim članom porodice.

- Trenutak koji se pamti do kraja  života!

- Njena radost je neverovatna. Deca su uvek iskrena.

- Isto se desilo i meni. Moj sin je dobio sestru kad je napunio devet godina, i kao i ova malena jedva je čekao da uzme sestru u ruke.

- Biće najbolja sestra na svetu – komentarisali su ljudi, upućujući čestitke porodici koja je postala bogatija za još jednog člana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)