Zanimljivosti

ONI SU NAJBOGATIJA DECA NA SVETU: Top 5 mališana koji broje milijarde (FOTO)

Na spisku je čak dvoje dece princa Vilijama i princeze Kejt Midlton, ćerka BIjonse, kao i deca Kardašijanki.

08.04.2024 21:00

ONI SU NAJBOGATIJA DECA NA SVETU: Top 5 mališana koji broje milijarde (FOTO)
Profimedia, Tanjug/AP

Možda će mnogi biti iznenađeni kada saznaju da neka deca imaju milione, pa čak i milijarde dolara u svom vlasništvu, što dokazuje da ne mora da znači da samo odrasli mogu sakupiti neto vrednost u milijardama. Malo njih je samostalno sakupilo svoj ogroman novac, većina je ogromno bogatstvo dobila u nasleđe od svojih bogatih i poznatih roditelja.

Neki ljudi su dovoljno srećni da se rode bogati, a u ovu grupu, koja uključuje mnogo maloletnika, spadaju najbogatija deca na svetu. Oni su srećnici koji su uveliko nasledili bogatstvo i pre nego što im je dozvoljeno da konzumiraju svoje prvo alkoholno piće.

 

 

1. Princeza Šarlot od Velsa - 5 milijardi dolara

 

 

Princeza Šarlot (9) je član britanske kraljevske porodice i jedina ćerka princeze od Velsa i princa Vilijama. Njeno ogromno neto bogatstvo od pet milijardi dolara u velikoj meri potiče od njene kraljevske porodice. Ona je postala prva britanska princeza koja je rangirana iznad brata u liniji bogatstva, a to je zbog uticaja majke. Kejt Midlton se pobrinula da njena ćerka bude bogatija od svoje braće.

2. Princ Džordž Aleksandar Luis - 3,6 milijardi dolara

 

 

Princ Džordž (10) stariji brat princeze Šarlot, prvorođeno je dete princa Vilijama i princeze Kejt Midlton. Njegova neto vrednost se već procenjuje na više od tri milijarde dolara. Njegovo bogatstvo takođe potiče od kraljevske porodice. On je treći u nizu nasledstva krune iza svog oca, princa Vilijama i svog dede, kralja Čarlsa III, sa nadom da će jednog dana naslediti tron Ujedinjenog Kraljevstva.

3. Blu Ajvi Karter - 720 milona dolara

 

 

Blu Ajvi Karter (12) je ćerka pevačice Bijonse i repera Džej Zija. Tajms ju je nazvao „najpoznatijom bebom na svetu“ samo dva dana nakon njenog rođenja. Nakon što je njen otac snimio njen vokal za pesmu „Glori“, ona je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa osoba kojoj se pesma našla na bilo kojoj Bilbord listi. Blu Ajvi Karter, treće najbogatije dete na svetu, nasledila je većinu svog bogatstva od bogatih roditelja. Sama je navodno napisla singl „Brown skin Girl” koju izvodi njena majka Bijonse, a Blu je osvojila Gremi nagradu za najbolji muzički video, postavljajući novi Ginisov svetski rekord kao najmlađa dobitnica Gremi nagrade.

4. Stormi Vebster - 410 miliona dolara

 

Stormi Vebster (6), ćerka rijaliti zvezde Kajli Džener i repera Trevisa Skota  je poznata po tome što ima neverovatnu neto vrednost od preko 400 miliona dolara, koju duguje svojim bogatim roditeljima. Takođe je veoma omiljena na društvenim mrežama, gde se njena slika o otkrivanju imena brzo popela na prvo mesto sa više od 12.400.000 sviđanja za manje od 12 sati. Stormi takođe poseduje raskošnu igraonicu koju joj je poklonila baka.

5. Nort Vest - 375 miliona dolara

 

 

Nort Vest (10) je najstarije dete rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta, a zauzeta je građenjem sopstvenog brenda, što znači da njen internet nalog svakodnevno doživljava porast. Nasledivši bogastvo od roditelja, procenjuje se da poseduje 375 miliona dolara i peta je na listi najbogatije dece na svetu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)