Zanimljivosti

ĆERKA KIM KARDAŠIJAN SNIMKOM NA TIKTOKU RASKRINKALA MAJKU: Svi pričaju o koži poznate starlete, fanovi u neverici! (VIDEO)

Rijaliti zvezda osvanula je na društvenim mrežama u potpuno drugačijem izdanju nego što su svi na nju navikli.

22.11.2022 18:01

ĆERKA KIM KARDAŠIJAN SNIMKOM NA TIKTOKU RASKRINKALA MAJKU: Svi pričaju o koži poznate starlete, fanovi u neverici! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan na društvenim mrežama kao i na javnim događajima uvek izgleda tip-top sređeno. Međutim, tu idealnu sliku koju je kreirala u javnosti odlučila je da joj pomuti ni manje ni više nego njena ćerka Nort Vest.

Naime, devetogodišnja devojčica snimala je majku tokom šminkanja i tom prilikom otkrila njen prirodni izgled, "zapalivši" mreže i izazvavši salve komentara i reakcija kako fanova poznate crnke, tako i ljudi širom planete. Na zapisu koji je objavljen na Tiktoku Kardašijanka je u potpuno opuštenom izdanju, bez sređene frizure i šminke, a na sebi je imala samo sivi bademantil. Kim je sedela mirno dok je njena ćerka šminkala. Ispod očiju videli su joj se tamni kolutovi i podočnjaci od umora. 

Ap photo

Kim Kardašijan u javnosti uvek izgleda tip-top sređeno

Malena Nort je vežbala svoje veštine šminkanja dok je na Kimino lice stavljala nijasne poput crne i zelene. Kim je izgledala poput nekog strašnog lika iz filma, međutim, njoj je sve to bilo veoma zabavno.

To, podsetimo, nije prvi put da starleta objavljuje svoje "neobrađene" snimke na društvenim mrežama. Kada se poslednji put to desilo, velikom brzinom je i obrisala snimak nakon burne reakcije javnosti.

Podsetimo, Kim Kardašijan svaki segment svog privatnog života objavljuje na društvenim mrežama. Tako je i burne detalje razvoda i svađa sa bivšim partnerom Kanjeom Vestom rešavala pred budnim očima medija i svojih fanova. Početkom septembra Kanje je odlučio da podeli na svom Instagramu sve o problemima u vezi sa starateljstvom koje ima sa svojom bivšom suprugom Kim Kardašijan, te je obelodanio njihovu prepisku celom svetu na uvid.

Srećna republika

Kim Kardašijan se javno i razvodi i zavodi

On je napisao i da je zavisnost o po***grafiji uništila njegovu porodicu, ali i to da Kim donosi odluke o školovanju njihove dece jer je "polubelkinja".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)