Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDAJU DECA JOVANA MEMEDOVIĆA! Šarmantni voditelj ih je godinama skrivao od javnosti, sin je isti on! (FOTO)

Autor serijala "Sasvim prirodno" retko u javnosti govori o svom privatnom životu, ali na društvenim mrežama ponekad ponosno pozira sa svojim naslednicima.

20.11.2022 12:01

OVAKO IZGLEDAJU DECA JOVANA MEMEDOVIĆA! Šarmantni voditelj ih je godinama skrivao od javnosti, sin je isti on! (FOTO)
TANJUG/ JAROSLAV PAP/ nr

Jedan od omiljenih srpskih voditeljaJovan Memedović, publiku je osvojio svojim znanjem, profesionalnim pristupom svakom projektu, ali i šarmom. Kako i glasi ime njegovog autorskog serijala "Sasvim prirodno", on je potpuno prirodan i spontan, te je godinama i jedan od najpoželjnijih muškaraca s domaće javne scene.

O svom privatnom životu Memedović nikada nije mnogo govorio u javnosti. Zapravo, trudio se da ga vešto skriva. Međutim, ta njegova tajanstvenost upravo je podstakla sve više interesovanja.

Jovan Memedović ima dvoje odrasle dece - ćerku Mašu i sina Uroša koje je dobio iz braka sa bivšom suprugom Mirjanom. 

Kada je doživeo krah braka 2014. godine, to je uradio bez velike pompe. Posvetio se karijeri i deci koja su centar njegovog sveta. Ćerka Maša je od njega nasledila ljubav prema prirodi, te često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz prelepih predela koje posećuje.

O Memedovićevom sinu se godinama ništa nije znalo. U žižu javnosti Uroš je dospeo tek kada je napadnut u blizini porodičnog doma jer je nosio duks sa obeležjem kluba za koji navija, što se nije svidelo huliganima koji su ga presreli.

 

 

Maša je od majke Mirjane nasledila lepotu, dok je od oca nasledila i ljubav prema televiziji, te danas gradi karijeru kao producentkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)