Zanimljivosti

LEPA I ZASTRAŠUJUĆA LISA BONE: Jednog od najboljih frajera zavela je kad je imao samo 8 godina, muškarci je obožavaju iako ih tuče! (FOTO)

Poznata glumica je bivšeg supruga upoznala dok je on živeo u motelu i nije imao ništa, dok je sad jedan od vodećih holivudskih dasa.

18.11.2022 12:42

LEPA I ZASTRAŠUJUĆA LISA BONE: Jednog od najboljih frajera zavela je kad je imao samo 8 godina, muškarci je obožavaju iako ih tuče! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumica Lisa Bone (55) proslavila se kao sedamnaestogodišnja tinejdžerka ulogom Deniz u popularnoj TV seriji "Kozbi šou". Usledile su uloge u još nekoliko filmova ali najveću pažnju privlačila je svojim privatnim životom koji je i danas vrlo intigantan.

(Ne) očekivani razvod

Nakon braka sa čuvenim pevačem LenijeM Kravicom u kome je dobila ćerku, danas čuvenu glumicu, Zoi Kravic, o privatnom životu Lise malo se znalo. Sad je ponovo u centru pažnje nakon što je objavljeno da se razvodi od najboljeg frajera današnjice Džejsona Momoa koji se proslavio rolom u seriji "Igra prestola" i filmu "Akvamen". 

- Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu šta je sve moguće - saopštio je par nedavno na društvenim mrežama.

Međutim, ubrzo su objavu povukli pa su krenule spekulacije kako se par pomirio. Tačku na nagađanja stavio je Momoa koji je uslikan na motoru sa novom devojkom. 

Za razliku od njega, Lisa se fokusirala na njihovo dvoje dece ćerku Lolu (15) i dve godine mlađeg sina Nakou Vulfa kojima želi da pomogne da lakše prebrode i prihvate razvod roditelja.   

Neobična ljubav

Lisa i 12 godina mlađi Džejson upoznali su se 2005. u jednom džez klubu. On nije skidao pogled s nje, a kad je naručila njegovo omiljeno pivo znao je da je to žena njegovog života. Ustao je i prišao njenom stolu da se predstavi.

Tek mnogo godina kasnije kad su dobili dvoje dece i venčali se, mišićavi zavodnik je priznao da je u Lisu bio zaljubljen od svoje osme godine.

- Bio sam dečak od osam godina kad sam je prvi put video na televiziji. Sećam se da sam rekao svojoj majci:"Mama, želim jednu takvu. Pratiću je ostatak svog života i osvojiti je". Naravno, ovo sam Lisi rekao tek nakon što smo dobili decu i večali se kako ne bi pomislila da sam lud - ispričao je jednom prilikom Džejson.

Pred njihov prvi izlazak bio je prestravljen. Živeo je u motelskoj sobi i nije imao automobil pa je posle večere zamolio da ga odveze kući. Ljubav je planula, rodila su se deca, a njih dvoje su se venčali 2017. godine i Momoa je dugo važio za najvećeg "papučara" Holivuda jer je u njihovoj kući bilo sve kako Lisa kaže. Zauzvrat, ona mu je pomogla da izađe iz anonimnosti i postane zvezda kakva je danas.

Lepa i zastrašujuća

O problemima u njihovom braku počelo je da se šuška u vreme kad je on sa Amber Herd snimao film "Akvamen". Poznata kao rasturačica brakova Amber se našla na meti tračeva kako pokušava da preotme Džejsona od Lise.

Tračevi su utihnuli, ali ne i priče koje prate Lisu. Naime, nju bije glas da je izuzetno ljubomorna i posesivna do te mere da ume da bude vrlo nasilna prema svojim muževima. To je teško razumeti s obzirom na to da je visoka samo 157 cm ali je, sudeći prema ovim spekulacijama, pravi primer čuvene narodne izreke da se otrov čuva u malim bočicama.

Na pitanje da opiše svoju ženu Momoa je jednom prilikom rekao da je ona "lepa i zastrašujuća". Međutim, uprkos tome svi njeni muškarci je obožavaju čak i nakon što se raziđu.

Nije tajna da je bila velika inspiracija Leniju Kravicu za album "Mama Said" a u braku su bili od 1987.–1993. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)