Zanimljivosti

IZBOR NAJLEPŠIH MUŠKARACA SVETA: Naš broj 3

Primetile smo ga kao prelepog Kala Droga u seriji "Igra prestola", ali malo ko zna da je on od svoje 8. godine zaljubljen u svoju suprugu, koja je čak 12 godina starija

30.03.2022 17:00

IZBOR NAJLEPŠIH MUŠKARACA SVETA: Naš broj 3
Pixabay.com

Naš TOP 3 je atraktivni Džejson Momoa (42)

Džejson Momoa je stekao svetsku slavu ulogom Kala Droga u seriji "Igra prestola", jedna je od najvećih zvezda danas, a popularnost mu je doneo i film Marvelovog junaka "Akvamen".

 

 

Džejson Momoa i Lisa Bonet upoznali su se 2005. godine kada je on još živeo u hotelskoj sobi, nakon čega ju je ipak pozvao na sastanak. Uz sve to ju je zamolio i da ona vozi, budući da on još nije imao svoj automobil. Lisa je pristala, i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, odmah su kliknuli!

Od 8. godine zaljubljen u Lisu Bonet

 

 

Momoa je u intervjuima često isticao kako se u Lisu zaljubio kada je imao svega osam godina.

- Kada mi je bilo osam godina i kada sam je video na televiziji, rekao sam: "Mama, želim nju", rekao je on u jednoj televizijskoj emisiji.

Svet je skorije začudila činjenica da se on i Lisa razvode posle 16 godina zajedništva. Tu informaciju je poznati par za medije i zvanično potvrdio.

- Ljubav između nas dvoje nastavlja da postoji, ali evoluira na načine na koje ona želi da bude proživljena. Oslobađamo jedno drugo, da budemo ko god učimo da postanemo - naglasili su oni i istakli svoju "nepokolebivu odanost ovom svetom životu i svojoj deci".

Imaju dvoje dece

 

Par čiju ljubav nije uspela da poljulja ni velika razlika u godinama, pošto je Lisa starija od Džejsona više od 11 godina, ima dvoje dece, Lolu, koju su dobili 2007., i sina Nakoa-Wolfa, rođenog 2008. godine.

Iako su počeli da se zabavljaju 2005. godine, venčali su se tek 2017.

Pre braka sa jednim od najzgodnijih glumaca na svetu, Lisa je bila udata za Lenija Kravica sa kojim ima ćerku Zoe Kravic, koja je takođe glumica.

Ipak, nedugo posle razlaza Lise i Momoe, osvanula je informacija da je popularni par navodno svom braku ipak pružio još jednu šansu.

Proslavio pastelno roze boju

 

Džejsonova omiljena boja je pastelno roze. On je postao obeležje mnogih sportskih brendova koji su samo zbog njega počeli da prozvode garderobu i obuću upravo u prljavo-roze boji.

Džejson je rođen 1. avgusta 1979. godine, visok je 193 cm, dok je Lisa visine svega 157 cm.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)